Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sexleketøy-nettbutikk vurderes for salg

Status
Stengt for ytterligere svar.

Pixel

New Member
Godt etablert online sexleketøysbutikk vurderes for salg. Nettbutikken ble opprettet i 2004 og har siden den gang opparbeidet seg et positivt navn og rykte (du har kanskje hørt om oss).

Nettbutikken omsetter jevnlig for ca. kr. 25-30.000,- per mnd. og har ca. 10.000 unike treff per mnd. I tillegg til dette har vi også en toppliste som genererer ca. 10.000 unike treff per måned. Forrige mnd. (september 08) hadde vi 34.000 unike treff til sammen på våre sider. Alt dette til tross for kr. 0,- i markedsføring !!!!!!!

Noe av det som gjør dette til et særdeles godt investeringsprosjekt er det faktum at vi aldri har brukt en krone på markedsføring, men likevel har klart å opparbeide denne trafikken, som gjør at man har en stabil flyt av kunder og salg uten å måtte gjøre noe som helst med nettbutikken. Hvem som helst kan overta den og slipper altså å gjøre annet enn å betjene salg som kommer inn hver dag. Samtidig har nettbutikken et enormt potensiale til vekst dersom man legger inn litt tid eller kapital for markedsføring. Det er også svært gode muligheter til å utvide varesortimentet ved å benytte våre leverandør avtaler, som tilbyr ekstremt lave priser og gode betingelser.

Vi har per dags dato et varelager av en total utsalgsverdi på rundt kr. 150-200.000,- som medfølger ved overtakelse samt avtaler med både posten for transport av pakker og et av verdens største selskap for transaksjon av visa/mastercard osv. (ps. ingen månedlige utgifter hos noen av disse, kun provisjon av salg og etterfakturering ved forsendelser).

Utgifter du vil ha for å eie og drifte denne nettbutikken slik den står vil altså da dreie seg om noen få hundrelapper i året (lav risiko).

For mer informasjon, vennligst ta kontakt.
 
Sist redigert av en moderator:

Pixel

New Member
Dersom man har et noenlunde greit system og orden på ting vil jeg anta at en time per dag anslagsvis vil være tilstrekkelig. Ang. overskudd kan jeg si at våre hoved produkter har en fortjeneste på ca. 150%. Ingen varer under 100% men vi har også varer på rundt 300%. Vi har særdeles lite retur.
 
U

Uregistrert

Guest
leverandører

Hei.

Jeg lurer litt på hvor kan man finne gossister/leverandører av sex leketøy?
 

Gaasehud

Medlem
Uregistrert: Vennligst opprett en ny tråd for dette; da unngår vi at eldgamle tråder blir dratt om som handler om noe litt annet, og du vil garantert få mye bedre tilbakemld.

Håper forslaget hjelper deg! :)

Tråden stengt.
 
Status
Stengt for ytterligere svar.
Topp