Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvordan ordne slike 'del på nettby' knapper osv?

skogtrollet

Medlem
På nettby kan man bruke følgende kode

PHP:
<script type="text/javascript">
var name = escape('Startguiden.no');
var url = escape('http://www.startguiden.no');
var description = escape('Enda en portal.');
</script>

<img src="http://img1.nettby.no/img/share_icon.gif" /> <a href="javascript: wnd=window.open('http://www.nettby.no/user/edit_link.php?name='+name+'&url='+url+'&description='+description,'edit_link','scrollbars=no,width=450,height=430');wnd.focus();">Legg til på Nettby</a>

Men må jeg da fikle med wordpresss og sql for å få tak i riktige verdier?

Det er facebook og nettby knapper jeg kunne tenke meg å ha. Har noen her kanskje laget en plugin som ordner de 2 i samme slengen?
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Den saken fra Nettby mener jeg og huske du kan bruke som den er, og det samme gjelder forsåvidt også med Facebook sine. Den fra Nettby bruker jo da Javascript for og hente ut URL dine besøkende kan dele med sine venner på nettsamfunnet noe jeg tror den fra Facebook ikke gjør / evt trenger ikke gjøre.

Jeg må jo si jeg selv sliter med og få Nettby sin til og takle norske tegn som Æ, Ø og Å, men det er sikkert meg selv som har hatt feile innstillinger eller noe.

Noen plugin for og fikse det er strengt tatt ikke nødvendig. Eneste du trenger gjøre er jo og lime inn denne koden fra Nettby akkurat der du vil ha den og voila.. så funker den... Samme med kodene fra Facebook. Ser at kodene på Facebook bruker jacascript, så da kan jo denne være aktuell (bruker ikke javascript):

HTML:
http://www.facebook.com/share.php?u=<?php the_permalink(); ?>


Bare et lite tips, men Twitter funker også.:
HTML:
<a href="http://twitter.com/home/?status=<?php the_author(); ?> har publisert en god bloggpost: <?php the_permalink(); ?>">
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Bjørn Andersen, anbefales på det sterkeste. Ikke mye arbeid, og kan få mange flotte damer innom sidene dine. Ikke glem og semde 90% av dem til meg da. :)
 

Bjørn Andersen

Webmaster
Topp picxx, sjekker den der, for nettby var noe herk.

Hm ser ut som de downloads ikke funket
 
Sist redigert av en moderator:

picxx

Well-Known Member
Topp