Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Torrent søkemotor

Bjørnar

Gründer
Forskjellen er jo, som Google vs TPB, at på TPB er det også tilrettelagt for å laste opp linker til Torrents, mens på Google har man ikke den muligheten. I tillegg er det neppe forretningskritisk for Google å eventuelt måtte droppe dette i søkene sine.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Jeg tror noen har misforstått.
Hydrogen snakket om å lage en torrent søkemotor, ikke en torrentside hvor folk laster opp torrents.

TPB er en torrentside hvor man kan registrere seg og laste opp torrentfiler - greit nok, selve innholdet i torrent fila kommer ikke fra TPB, men de finner fortsatt torrentfila fra TPB.

En søkemotor derimot er en motor som søker alle torrentsider etter resultater.
Ta en titt på Torrent Search Engine - denne nettsiden finner resultater fra ANDRE torrentsider, men den leverer aldri torrent filer selv.

Tror det er en viss forskjell her. Lover og regler har jeg dog ingen peiling på, tenkte bare det var greit å markere forskjellen.

Akkurat DET forstår man jo egentlig ut fra resten av innlegget ;) tilrettelegger den siden du linker til, for å finne piratkopiert materiale? Ja eller nei? Ja, det gjør den definitivt. Da kan den bli dømt på nøyaktig samme grunnlag som f.ex. piratebay: Den TILGJENGELIGGJØR piratmaterialet.

Hvis Google hadde lagt til en egen knapp for "søk etter torrents", så ville de også sannsynligvis ha kunnet bli dømt for det samme. Men - så lenge man er avhengig av å bruke den generelle funksjonen for å søke etter en bestemt filtype, som funker for ALLE filtyper, og det ikke legges spesielt til rette for å søke etter torrents/piratmateriale, vil de nok ikke bli dømt.
 
Topp