Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Ivellios

  1. Ivellios

    Din twitter-link

    Har alltid vært glad i statusfeltet på facebook, så hvorfor ikke. Twitter / Vitki
  2. Ivellios

    Haha: "ikke trøndersk"

    Det er mulig jeg er preget etter et år på folkehøyskole i Børsa, men jeg må si at jeg synes at Sø-Trøndersk er ganske pent. Nord-trønder blir litt for hardt.
  3. Ivellios

    Sånn får du folk til å registrere seg

    Komplett opplevde tross alt et plutselig hopp i omsetningen da de skiftet farge på "Kjøpe"-knappen sin. Og Gaia har dratt det hele litt lenger.
  4. Ivellios

    Virtuelle spill

    Det finnes bordeller og sexklubber èn masse, men det er svært vanskelig å tjene gode penger. Det meste er allerede gjort fra før. Selvfølgelig med litt flaks, masse tålmodighet og dyktighet er det absolutt muligheter for å tjene penger.
  5. Ivellios

    "Skjule" ikke-lansert nettsted

    Genial liten sak PA. Takker for tipset og deler ut litt ryktepoeng!
  6. Ivellios

    PageRank oppdatert igjen

    Virker som om google er sinna på meg. Har gått fra 3 til 0 på en side, mens en annen gikk fra å ha tre til å rett og slett bare miste alt som liknet på pr. Ikke null en gang. Teite google. :p
  7. Ivellios

    Norske selskaper og mailadresse?

    Clash Media Partners har den iallefall. Men det er ikke akkurat noe ultimat med landingsside etter at man har fyllt inn personalia.
  8. Ivellios

    Innsetting av bilder i WP

    Ryktepoeng for plugin og takk for trackback. :D
  9. Ivellios

    Dumme kjeltringer

    Meg vil de visst ikke ha, men med tanke på hvor lav inntekt jeg har hatt de siste åra er det kanskje ikke så rart? :p
  10. Ivellios

    Søndagshumor...

    Fra beskrivelsen på youtube:
  11. Ivellios

    Søndagshumor...

    Det er virkelig helt fantastisk det klippet! Jeg ler så jeg holder på å stryke med vær gang jeg ser det. Jeg ble dog litt skuffet, da jeg var blitt fortalt at dette faktisk skjedde og at dette ikke var en sketsj.
  12. Ivellios

    Bloggkonkurranse - vinn penger, smykkesett og hederlig omtale

    Såvidt jeg vet trenger man en plugin for å vise hvor mange ganger innlegget er lest. Klarer på død og liv ikke å komme på hva det heter akkurat nå.
  13. Ivellios

    Hvordan ødelegge en PC?

    Skjønner jo at vennen din blir sprø, pc-bråk er fryktelig irriterende. Men jeg tror jeg først ville foreslått å sjekke viftene og evt kjøpe nye. Julegave? :p
  14. Ivellios

    Hvilke program bruker dere og hva betaler de?

    Personlig tjener jeg dårlig på adsense, og bruker for tiden guava, tradedoubler og euroads. Euroads er vel de jeg har tjent mest på. Nå skal det sies at jeg mest sannsynlig har et dårlig grunnlag å sammenlikne med, da trafikken og inntektene ikke akkurat er veldig svære.
  15. Ivellios

    Hvordan ødelegge en PC?

    Var en grunn til at jeg skreiv "Gjøres på eget ansvar", herpa selv en pc på denne måten i min grønne ungdom. For min del var det et tilfelle av akutt idioti. Men som sagt, finn ut hvilken vifte som bråker og bytt den. Billig og enkelt, uansett hvor lite peil på data man har. Edit: Frøkna i...
Topp