Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Selger rabattkode side/portal

Andrei

Medlem
Vurderer å selge min rabattkode side/portal. Konspeptet er likt som andre nettsider innen denne sjangeren. Vi lister opp tilbud og rabattkoder fra nettbutikker.

Litt info om siden:
Den kjører i dag wordpress med themet Responsive Coupon Theme, fra premiumpress.com. Themet er dog ganske kraftig redigert og nesten ugjenkjennelig. Dette gjør at siden blir mer "personlig" - og bærer ikke preg av et standard amerikansk design.

Det har blitt lagt ned en god del arbeid i denne redigeringen. I tillegg har vi lagt inn 71 butikker med logo og beskrivelse. De aller fleste er fra TradeDoubler, men også noen fra Zanox og Netbooster. Det er selvfølgelig mulig å legge til så mange butikker man ønsker i ettertid, men mye tid er spart på at vi har lagt inn flesteparten.

Domenet som følger med er et .com domene. Har fått flere tilbakemeldinger på at dette er et svært godt domene.

Nettsiden er relativt ny, da den ble lansert 3. mars 2014. Den er altså kun litt over en måned gammel. Den har fungert godt og med litt adwords reklame har den dratt inn ca. 9500 kr. Det er brukt i underkant av 2000 kr på adwords denne perioden. Man kan øke potensialet ved å markedsføre den i flere kanaler.

Nettsidens domene kan gies via PM.
 
Sist redigert:
Topp