Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Forslag til gratis markedsføring?

Loppekassen

New Member
Jeg har nylig startet en nettbutikk.. i første omgang ønsker jeg å markedsføre meg gratis/rimelig. Jeg har lest opp og ned på google, og etterhvert skal jeg kjøpe SEO-greiene.. men må ha litt mer å rutte med først.
Hittil har jeg oppretta side på facebook, invitert alle jeg kjenner.. ellers ingenting.
Jeg kan jo starte her om det er lov da.. Besøk gjerne nettbutikken min: loppekassen.no - du vet aldri hva du kan finne.
 

Loppekassen

New Member
http://seonorge.net/seo-analyse/

kort fortalt:
Ønsker du å bli bedre sett i søkemotorene? Savner du trafikk til din side? Ønsker du flere kunder til din nettbutikk?
Bestill en SEO Test av din hjemmeside


Koster litt penger, men er for å komme langt opp når noen søker etter varene dine b.la på google.. (slik jeg har forstått det iallefall) :)
 
Kontakta din lokala avis, de gillar att skriva om dylika saker. Sen håller väl du till nära Trondheim. är ju studentstad, så du kanske ska komma in i någon grupp på facebook i Trondheim.
 

erlsae

Medlem
Du kan selv gjøre SEO-analyse gratis her: https://www.woorank.com/

Det nærmeste du kommer gratis markedsføring er hvis nettbutikken din blir omtalt på store nettsteder ala VG og Dagbladet. Ellers må du betale, og da bruker folk hovedsakelig Google og Facebook. Når nbutikken er noe etablert kan man utvide til å bruke Instagram også.

"Ellers ingenting..." - mener du at du ikke har fått noe salg hittil? Som førstegangsbesøkende må jeg bare fortelle deg at designet og førsteinntrykket på butikken din gjorde at jeg lukket fanen ganske kjapt.... Kan være at du må jobbe mer med design og oppsett i nettbutikken din i første omgang, fremfor SEO og markedsføringsjobbing ? (egen tråd:https://www.webforumet.no/forum/threads/ris-ros-til-nettbutikken-min.26531)
 

Britta

stoffdronning
Bruk hver dag 1 time på å markedsføre deg via sosiale medier i minst 3 måneder. Og da mener jeg ikke bare Facebook.
Hvem er dine kunder og hvor er dem? Hvordan kan du nå dem?

Btw., lilla er jo greit nok å bruke, men i den store mengden du har det i bruk ville jeg tenke på noe esoteriske greier og ikke på en gjenbruksbutikk på nett.
Hvis du synes det er vanskelig å finne et fargekonsept, går på sider som driver med fargekombinasjoner som f.eks. http://www.colorcombos.com/combolibrary.html og få hjelp.
 

picxx

Well-Known Member
Herre.. først og fremst, betal på finn og send ut e-post med masse reklame for den GODE og KULE nettbutikken din.
Qxl er vel heller ikke død og søker du finnes det på titallsvis av slike steder i norge, både nasjonale og lokale. Last opp annonser om dine produkter som bare faen. Skriv om nettbutikken din i både gjestebæker og på sider til dine gode venner på facebook.

Skulle gjerne fortalt litt mer om dette, men dette er vel en god start :)

Hva mener du med "seo-greiene"??
 
Topp