Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvorfor vil ikke bildet vise?

Vegard

New Member
Hei,

Okei, jeg har prøvd å få bildet til å vise en god stund nå, men det vil ikke fungere. Koden vil ikke fungere, for alt det andre jeg legger inn kommer inn. Her ser du koden.

<img src="AmazingSunset.png">
...og når det ikke fungerte, bildet var i tillegg i mappen, ikke i en ekstra mappe der etter. Så lastet jeg det opp på imgur, og koden ble da:
<img src="http://i.imgur.com/K8sGhv5.jpg">
...og fortsatt ikke noe bilde kom frem.

Format: Bildet ble JPG da jeg lastet opp, men er fremdeles .png om jeg importerer det direkte fra maskinen.

Noen som vet forklaringen? Eller har en løsning?
Takker for svar! :)
 

Vegard

New Member
Fungerer fortsatt ikke for meg. En helt blank skjerm, så jeg prøver å slette programmet og laste det ned på nytt. Fungerer fint i Brackets, men ikke når jeg gjør det samme i TextWrangler..
 
Sist redigert:

TorsteinO

Art Director & grunder
Koden du har gitt oss her er korrekt. Det betyr at det er noe annet som gjør at det ikke fungerer, og strengt tatt skal det ikke ha noe å si hvilken editor du bruker, det eneste er om du kanskje kan ha klart å stille den inn på rich text eller noe sånt, hvis det er mulig i textwrangler?

Siden du tydeligvis sitter på mac - jeg foretrekker coda selv, kombinert med espresso (fra macrabbit). Mulig jeg hadde klart meg med espresso hvis jeg starta fra scratch nå i dag, men nå var jeg så vant til å bruke coda til kode ellers og espressos delvise forgjenger CSS edit til css'en, så når css edit ble integrert i espresso fortsatte jeg å bruke coda i stedet for å bytte over til espresso, selv om det kanskje strengt tatt kunne ha funka bedre. (coda er litt mer programmeringsrettet, espresso er litt mer designrettet).
 

BlitZz

Member
Du sier det fungerer fint i brackets, tenker du på live view da? Har du prøvd å åpne selve .html filen i chrome eller lignende?
Skjer det samme da?
 

Vegard

New Member
Jeg bruker ikke noe live preview i Brackets, åpner kun HTML-filen i Safari. Men det er løst nå. TextWrangler blir ikke brukt lenger. :)
 

Vegard

New Member
Tror nok ikke jeg har vært i nærheten av innstillinger i det programmet, men funker sikkert fint om jeg går tilbake til det nå. Men etter første smak liker jeg bedre Brackets. :)
 
Topp