Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Biografi.no verdt noe?

Szir0

Member
Registrerte domene, avga erklæring og posta dette på forumet.. plutselig, helt uvanlig domeneshop, så tar det laaang tid før det blir sendt inn til Norid.. her sitter jeg med Tonny og en del andre webforum medlemmer og har domene åpent.. lol.. måtte ringe til domeneshop for å speede opp dette.. Tror dette domene er verdt en del, men neppe så mye som $88.000 Edit: Kanskje $10.000 .no versjonen
 
Sist redigert:

Stoppet

Banned
Folk overvurderer verdien av domener så sykt. Jeg kan forstå at enkelte merkenavn har verdi og er ute etter EMD. Men random ord, som biografi, er ikke verdt noe. Om du tror det er verdt $10k - tenk hvor mye SEO jobb man kunne fått for den prisen og registrert biografi123.no i stedet.

https://www.seroundtable.com/google-emd-update-15776.html

Veldig enig i det du skriver her om verdier, men linken du heviser til har lite å gjøre med vanlige nettsider. Den gjelder vel egentlig "drittsider" fulle av annonser og søkeord men uten innhold.

Sitat fra artikkelen:
"Google is going after "low quality" exact match domains (EMD) to ensure they do not rank well in the Google search results."
 

Szir0

Member
Bestilte ubåt.no men det tok 24 timer før søknaden ble sendt inn så denble opptatt.. dårlig av domeneshop.no virker som om det er trend nå med forsinkelse av søknader.
 

Bjørn

Domenespekulant
har handlet flere av Domeneshop de siste ukene - tar fortsatt kun 1 minutt før første mail og så 5 minutter til egenerklæring er godkjent!
 
Topp