5 Grunner til Hvorfor man bør Blogge

En tråd i 'Blogging' startet av Christoffer-B, 12 Feb 2015.

 1. Christoffer-B

  Christoffer-B Member

  Innlegg:
  32
  Hej igen så här kommer en video då jag går igenom de fördelarna du får ut utav att blogga om du har en hemsida eller produkt du vill marknadsföra.  De 5 anledningarna vi går igenom i videon har du här:

  1: Genom bloggande så får du nya besökare till din sida.

  2: När du bloggar så står du ut som en ledande aktör inom din marknad och dina kunder kommer komma till dig för ny information inom marknaden.

  3: Var kreativ med ditt bloggande och lägg ut intressanta artiklar som du vet dina kunder kommer gilla då kommer de dela dina artiklar och du kommer få ännu mer trafik.

  4: Blogga ofta och du kommer få konstant och långsiktig trafik.

  5: När du bloggar inom vissa ämnen så kommer du upp på google så när folk söker på relevanta sökord så kommer de fram till din blogg.

  Hoppas detta hjälpte och har du några frågor så PM'a eller ställ dom här i tråden! :)

  Mvh Christoffer
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.526
  Dette er basic og noe alle bedrifter bør gjøre. Bare synd at de ikke gjør det.
   
 3. Christoffer-B

  Christoffer-B Member

  Innlegg:
  32
  Håller med dig helt och hållet, bedrifter måste inse verdien i det och börja utnyttja blogging och specifika strategier för att faktiskt få bra resultater på nett. :)
   
 4. SindreMollerhaug Medlem

  Innlegg:
  119
  Hører fortsatt at noen sier at telefonsalg og standsalg fungerer mye bedre enn nettmarkedsføring. Lurer på hvorfor de gjør det. Kanskje de er gamle og sliter med å følge den digitale utviklingen?
   
 5. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.405
  Hvor mye bedre er mye bedre? hvordan ser differansen i penger ut? blir jo veldig løst å skrive "fungerer mye bedre enn nettmarkedsføring". Det kan bety veldig mye, blant annet at det satses langt mer på andre alternativer, enn på nett.

  Hvis man veier opp 1 ansatt i ett år, mot budsjett på 600.000 i diverse markedskanaler på nett, og at den ansatte klarte og få inn langt flere salg.. ja da er det mer konkret. Men dette kan også bety at kampanjene du har valgt, faktisk ikke holder mål med hvordan det burde vært. På samme måte som at du ansetter en selger, som ikke gjør en god nok jobb, eller mangel på erfaring/området.
   
 6. Even

  Even New Member

  Innlegg:
  20
  Spørs vel litt hva man selger. Skal man lure folk til å tro de trenger Omega3 tabletter eller å bytte strømlevrandør så er sikkert gatesalg og telefonsalg mer effektivt.

  Kommer jo også ann på hvem man skal nå. Mange eldre (50+) som ikke er noe særlig på netthandel i det hele tatt.
   
 7. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.561
  Tja, ser nok av disse svindlerne er større og større på nett for tiden. Og ikke minst i ukeblader.
   
 8. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.405
  Svindlere fordi dem selger kosttilskudd, eller svindlere fordi forbrukeren ikke leser innholdsfortegnelsen? Blir som å kjøpe coca-cola life og tro det er godt for livet, for å så kalle det svindel. Nå har det vel vært i media at det finnes noen som har urent mel i posen, men de store aktørene har vel sitt på det tørre, håper jeg. Tran (og div), vitapro, vitaminbjørner etc.
   
 9. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.561
  Tenkte ikke på tran og vitaminbjørner. Mer på strømleverandør som lurer med reiser og norsk tipping som knebler andre med velsignelse fra det offentloge og kjører rått på markedsføring for å få svake mennesker til å satse en til fem millioner på noen tall. Man burde foresten ha så rent mel i posen at man opplyser om innholdsfortegnelsen i annonsene hvis den er så viktig .
   

Del denne siden