Bring pakke i postkassen

En tråd i 'Nettbutikk' startet av zenhagen, 15 Feb 2017.

 1. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  108
  Hei

  Fra 1 april blir minipakke og småpakker erstattet av pakke rett i poskassen, og etter hva jeg forstår så er det RFID som gjelder om man vil spore disse. Jeg har vært i kontakt med kundeservice hos Bring, men det virker som om de har lite greie på dette. Noen som vet noe om hvordan dette fungerer, og pris på etiketter og printer?
   
 2. Linderman

  Linderman Medlem

  Innlegg:
  119
 3. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  108
  Da har jeg fått pris på EDI printer med RFID, og den billigste modellen koster 12500,- og etikettene koster 1500 +mva for 1000 stk.
   
 4. Britta

  Britta stoffdronning

  Innlegg:
  306
  Du kan bruke den nye pakke-løsningen uten sporing - og sparer da RFID-etikettene. Er nok litt avhengig av verdien av ting du sender. Ilø 3 år og flere tusen småpakker har vi ikke mistet en eneste (utenom 2 der kunden skrev feil husnummer i nettbutikken). Og om du regner tiden du bruker på ettersporing og erstatning osv kan det være billigere og sende samme vare engang til.
   
  thomasstr og Tonny Kluften liker dette.
 5. Dimorf New Member

  Innlegg:
  11
  Har samme erfaring som Britta.
  Vi har også sendt 1000+ pakker over 3 år med posten/bring uten sporing uten å miste noen med riktig adresse.
  De få gangene vi har mistet pakker så har det vært feil adresse og da er de borte "for alltid".
   
 6. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  108
  Vi har brukt mye brevpost, og vi mister nok 10-15 hvert år. Om dette er uærlige kunder eller om de blir borte i postgangen vet vi ikke. Uansett er dette en utrolig liten del av det totale antall sendinger. Vi tror at kunden setter pris på å få et sporingsnummer, og at det er verdt prisen på RFID. Vi har nå bestilt RFID printer og etiketter, så da er det bare å se hvordan vi skal få det intergrert med edi løsningen vår.
   
 7. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  108
  Da blir våre første Pakker i postkassen med RFID sporing sendt i dag :)
   
  Andreas Hatlem liker dette.
 8. jnsn New Member

  Innlegg:
  8
  Vi har sendt med RFID i 3 måneder nå, ikke 1 pakke forsvunnet og tilbakemeldingene fra kundene er overveldende positive, kunden får SMS dagen pakken kjøres ut (så fremt telefonnummer overføres til Bring).
  Vi sender ut flere 1000 pakker i måneden, så RFID ble en solid investering.

  Det er ikke bare kostnaden rundt pakker som forsvinner man må tenke på, kunde opplevelsen er også en viktig faktor.
   
  zenhagen liker dette.
 9. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  191
  Ser av pristabellen at Bring tar kr. 23 hvis pakken er for stor for postkassen så for mitt vedkommende blir det nok "Blandede formater" for pakker <7cm og <3-400 gram når Småpakker forsvinner 1 april. Resten går med PostNord.

  Har dere etterregnet hvor stor kostnaden for hentesendinger har blitt?
   
 10. RockLobster New Member

  Innlegg:
  1

  Snakket med kundeservice hos bring, som forøvrig ikke hadde noe info om dette, og etter mye frem og tilbake med sjefer kunne de opplyse om at de 23,- i påslag hvis postkassa er full eller postbudet ikke klarer å få pakken levert er umulig å forutse. Du får bare se på fakturaen var svaret. ??

  Hvordan løser dere denne nøtten i deres kalkyler ?

  Jeg ser ikke noen annen løsning enn å si farvel til Bring. Vi sender ganske mange små pakker og 23 kroner er sikkert mulig å finne en snittpris man kan kalkulere inn, men hvorfor ?
   
 11. zenhagen

  zenhagen Medlem

  Innlegg:
  108
  Vi har en anelse om hvor stor prosentandel som må hentes på postkontoret og har regnet inn dette, men vi må nok justere litt når vi ser hvor mange det blir. Det vi sliter med nå er at PIP(pakke i postkasse) bruker kun kollinummer og ikke sendingsnummer, så integrasjonen Mystore-Consignor virker ikke lenger. Prøver å få mystore til å ta tak i det, men det ser ut til å ta tid :-(
   
 12. Grooo

  Grooo Medlem

  Innlegg:
  288
  Har pratet med Bring i dag, - og Småpakker er ikke stoppet ennå så man kan fortsatt bruke denne så lenge den ligger tilgjengelig på nettsiden dems. I alle fall til "i sommer" var svaret. Årsaken er at Bring ikke er i mål med sin egen EDI-løsning
   
 13. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.526
  Stemmer det Grooo. Jeg fikk beskjed om det samme. Må bruke småpakker inntil videre.
   
 14. HPF

  HPF Medlem

  Innlegg:
  191
 15. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.526

Del denne siden