Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Chimaera Regnskap

Bjørnar

Gründer
Ja. Har du få bilag, så er de svindyre. På et av selskapene er det 10 bilag pr mnd, og det koster fort 30000 i året. Mulig vi har vært uheldige, og andre har bedre erfaringer, men nå er jeg nettopp ferdig med dem, og feirer med et lite kakestykke.
 

TorsteinO

Art Director & grunder
Hør med http://regnskapsbistand.no. Bra folk, faste priser, de tar ikke noe for det om du ringer og spør om småtteri, osv. Og vil vel også si at det er ganske fine priser, uten at jeg har så mye å sammenligne med. Min kontakt der er Peiman Parsa, tlf 48310305, mail pp@regnskapsbistand.no, hils fra Torstein og Dunder & Brak AS så blir han glad :)
 
Jeg har akkurat startet regnskapskontor, Enkel Regnskap AS. Selv har jeg 7 år som revisor, 1,5 år som regnskapsfører og 4 års som IT-ansvarlig samt har selv drevet nettbutikk og driver flere nettsider. Vi fører i det nettbaserte systemet Tripltetex, men kan også føre i andre systemer om du har andre preferanser. Ta gjerne kontakt om du er interessert. Pris 590 kr/time eks.mva for regnskap, lønn, avstemminger. 750 kr/eks.mva for årsoppgjør/annen bistand. Frem til 31.12.2015 sponser inn til ti timer knyttet til overgang fra forrige regnskapsfører.
nilsove@enkelregnskap.no
975 18 152

http://enkelregnskap.no (Det jobbes med å få nettsiden 100 % for tiden)

Nils Ove
 
Topp