Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Flere websider med potensiale og mange års drift selges

JohnnyBaa

New Member
Vi har etter mange års drift nå besluttet å selge ut våre domener og websider, da vi ikke har tid til å jobbe med dette lenger.

gullsider.no og domene gulsider.no selges med komplett webside.
Denne har et meget stort potensiale og vi har i mange år hatt en grei fortjeneste på denne hver eneste måned. Siten er tenkt som en side der Norges beste websider er listet, samt at den har funksjoner for henting og publisering av nyheter, videoer osv. Jobbes det litt hver dag med denne har du en site som trives godt i Google og som får mye trafikk. Vi forventer et godt bud på denne, men er realistiske så det er uansett bare å by.

Roto.no - Rubrikk og Torghandel Online
Gratis markedsplass med mange brukere registrert. Siten er aktiv og har også en egen forhandlerkatalog. Denne har muligheten til å nå langt i de rette hender. Kom med et fornuftig bud så blir vi enige.

Motortorget.no - Gamle gode motortorget
De fleste kjenner sikkert denne siden fra gamle dager, da den var en av de virkelig store med eget blad som kom ut hver mnd. osv. Kjører på samme system som roto.no, men er rettet kun mot bil, båt og mc. Det vil si alt som har med motor å gjøre:) Det er jo opp gjennom årenes løp brukt mange hundre tusen på dette navnet, men trenger en ny eier som kan få denne gamle stoltheten tilbake ditt den hører hjemme. Pris på denne er vanskelig å sette, så det får bare bli en diskusjon:)

norauksjon.no - auksjonsside
Denne siden har gått både opp og ned, men den siste tiden har den fungert som en inngang til roto.no da vi ikke har hatt tid til å jobbe med det. Utrolig nok er den fortsatt godt synlig i google, så her kan du helt klart lage en god konkurrent til qxl o.l. Pris? bud over 5.000,-

webvarehuset.no - varehus på nett
Varehus med gratis parkering:) Webvarehuset er tenkt som et sted hvor du kan finne tilbud fra alle leverandører. Siten har et stort potensiale, men krever også en del arbeid.

fds.no - for din skyld
Siten er tenkt som en side der forbrukeren skal kunne finne hjelp osv. Fantastisk godt domenenavn som er mange år gammelt og som garantert vil være enkelt å få til å score bra i søkemotorer. Denne har store muligheter for rette eier tror jeg. Gi bud.

hovedside.no - en startside, enkelt å greit.
Bruker samme script som våre andre portaler, enkelt å bruke og gir mange fordeler. Denne er ikke jobbet så godt opp så vi kan akseptere relativt greie bud.

Noen sider for de som jobber med domene og web.
bruktdomene.no - topp for de som vil lage en domenehandel side. Bud over 500,-
mediasolutions.no - signage eller lignende. Bud over 500,-
firmadomene.no - Meget godt domene for de som selger tjenester til firmaer. Scorer allerede topp i google på søket firmadomene. Selges med komplett webside for bud over 10"
abcdomene.no - Denne er helt rå dersom du tenker startsiden og katalogen der. bud over 1.000,-
abcdomeneregistrering.no - Denne er helt rå dersom du tenker startsiden og katalogen der. bud over 1.000,-

Finansielle domener - der pengene ligger:)
forbrukslaanfinans.no og forbrukslanfinans.no går til samme side. Byggd opp som en side der du får oversikt over forbrukslån.

nettfinans.no - Fantastisk domenenavn med uante muligheter.
Denne siden kan bli en helt rå side dersom riktig eier tar over denne. Stort potensiale slik jeg ser det og tjener til tider gode penger på denne. Krever litt jobb og litt innsikt, men her kan en gullgruve ligge skjult.

Har fått bud på 30.000,- for disse finansdomenene og vi vurderer det som litt vel lavt.


Har dere spørsmål om noen av domenene eller websidene, eller ønsker å legge inn et bud?
Send en e-post til post@gullsider.no eler ring Johnny på mobil 41007820.
 

JohnnyBaa

New Member
Vi nærmer oss nå avsluttingen av vårt firma og dersom noen ønsker å overta noen av våre domener må vi få et bud innen 15.04, hvis ikke må vi finne alternative driftsformer og sidene vil ikke lenger være til salgs.

Alle bud vi mottar vil bli vurdert, så det er bare å by ivei:)
 
Topp