Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hva er beste verktøy for å finne backlinks?

Stoppet

Banned
Det finnes etter hvert en del verktøy for å finne backlinks.

Noen som har erfaringer med en tjeneste som er bra på dette?
 

knippsen

Medlem
Jeg bruker backlinkwatch.com. Grei gratistjeneste som gir en grei oversikt. Minuset er at noen av backlinkene er utdatert og ikke lenger eksisterer, men gir likevel et godt utgangspunkt for å se hva konkurrentene driver på med.
 

DigiGirlK

New Member
Om det gjelder å finne backlinks til din egen side kan du bruke google search console (gratis). For å finne backlinks til konkurrenter kan du bruke ahrefs som nevnt ovenfor, i tillegg til Majestic SEO. For å gjennomføre en solid backlink analyse bør du bruke flere tools, da kun én ikke alltid gir en representativ oversikt over backlinks.
 

Katharina

New Member
Jeg er meget glad for ahrefs. Vi bruger det både til at holde øje med vores egne links (hvis vi fx mister links, så modtager vi en mailnotifikation omkring dette), men også til at undersøge vores konkurrenters backlinkprofiler.
 

Paul1975

New Member
Ahrefs fungerer ganske greit. Spørs om hvor mye tid og ressurser skal man bruke... Man kan også investere litt lid å gå over døde lenker på andre sider som er ganske relevante og si til eieren at du fan en dø link på siden og tilfeldigvis så har du en side som kan erstatte den døde lenken. Tar sin tid, men kan være verdt å gjøre for å ha en reffering domain on backlinks fra de største og mest relevante sidene.
 
Topp