Norsk/dansk SEO-verktøy for å overvåke rangeringer

En tråd i 'Søkemotoroptimalisering (SEO)' startet av Stormen, 10 Feb 2017.

 1. Stormen Medlem

  Innlegg:
  83
  Hei Webforumere,

  sammen med en dansk kamerat har jeg laget et verktøy for å overvåke Google-rangeringene til en nettside (dvs. hvilken synlighet du har i Google for et eller flere søkeord). Jeg delte akkurat dette i Gründerklubben-gruppa på Facebook, men det slo meg at jeg kanskje treffer "rikigere" crowd her inne. Verktøyet heter Tiny Ranker og er i stor grad rettet mot digitale markedsførere, digitalbyråer, entreprenører, startup-folk og folk som driver med affiliate marketing.

  Vi lanserer verktøyet Norge nå (det kommer norsk oversettelse om 3-4 ukers tid) og i den forbindelse tenkte jeg å høre om noen medlemmer ville være testbrukere? Å signe opp er gratis og du kan teste helt fritt i 30 dager. Kom gjerne med tips og innspill til hvordan vi kan gjøre verktøyet bedre nedenfor.

  Som takk for hjelpen kan du bruke samme rabattkode som i Gründerklubben-gruppa: dvs. bare fyll inn GRUNDERKLUBBEN. Da får du 50 ekstra søkeord og 25% rabatt etter testperioden [​IMG]

  Her er lenken: http://www.tinyranker.com
   
 2. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.562
  Stort sett det samme som SEMRush?
   
 3. Stormen Medlem

  Innlegg:
  83
  Håper ikke det ;) Neida, SEMrush er bra, men Tiny Ranker er litt annerledes. SEMrush handler primært om søkeorddata, estimert trafikk og et litt uoversiktelig rangeringsbilde, mens Tiny Ranker utelukkende handler om nøyaktige realtime rangeringer på både mobil + desktop, i ulike land. I tillegg har Tiny Ranker en innebygget teknisk SEO-analyse, konkurrentanalyse (sammenligne rankings, f.eks.), samt en funksjon for å foreslå søkeord du burde fokusere på. Vi har forsøkt alle de andre SEO-verktøyene før vi bygget Tiny Ranker. Prøv det, tror du vil like det :)
   
  Liandrian og René Munthe Eik liker dette.
 4. KIA

  KIA Medlem

  Innlegg:
  275
  Jeg har provd den.
  jeg har prøvd den. Den er greit nok men den kan ikke så mye som SEMrush kan.
   
 5. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.562
  Var så vidt inne PG prøvde den jeg også. Fant egentlig ikke helt ut hva den gjorde. Hvertfall ikke noe jeg føler kan sammenlignes med SEMrush.
   
 6. KIA

  KIA Medlem

  Innlegg:
  275
  Hvor mye koster SEMrush? har du prøvd MOZ?
   
 7. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.562
  Prøvde så vidt MOZ da jeg skulle velke hvilken tjeneste jeg skulle bruke for rundt et år siden. Jeg valgte SEMrush.

  Jeg betaler 67 USD pr måned. Fikk også det videre ved fornyelse, men de har øket prisen for nye kunder til 100 USD ser jeg.
   
 8. KIA

  KIA Medlem

  Innlegg:
  275
  100 USD er mye penger per måned. Hva bruker du SEMrush til? Tilbyr du SEO tjenester? Den passer mer til SEO byråer enn enkle nettsteds eiere.
   
 9. René Munthe Eik Medlem

  Innlegg:
  1.562
  Blant annet bruker jeg det til å finne nøkkelord til eksisterende sider og til nye sider. Gjør konkurrentanalyser av eksisterende sider og sjekker konkurrenter før jeg lager sider. Bruker det også til å analysere egne sider teknisk.

  Finner lett frem til hvilke sider og artikler det er verdt å jobbe litt med for å få høyere plassering i Google.

  Et veldig bra verktøy for å ranke bedre, samt å ranke bedre enn konkurrenter.
   
 10. T SL

  T SL Active Member

  Innlegg:
  221
  SEMrush er bra, men Ahrefs har en større database for sider i Google.com (for nøkkelord).
   

Del denne siden