Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Novartis Norge AS: Er du vår nye National Project Lead?

btbsilent

Member
Er du en erfaren prosjektleder med god forretningsforståelse? Vil du være med å sette nye bransjestandarder for digital kommunikasjon? Om du i tillegg ønsker en betydningsfull jobb, hvor du vil bidra til å forlenge liv og bedre livskvaliteten for mange mennesker, er dette jobben for deg!

Din rolle
Novartis har utviklet unike medisiner mot hjerte- og karsykdommer, og har en ledende posisjon innen behandling av hjertesvikt. Som National Project Lead vil du inngå i et team med dedikerte spesialister innen ulike fagdisipliner, og rapportere direkte til vår Franchise Head. Din viktigste oppgave blir å proaktivt drive endrings- og utviklingsprosesser som sikrer optimal markedskommunikasjon og effektive salgsaktiviteter. I tett dialog med eksterne bidragsytere og kollegaer både nasjonalt og internasjonalt, vil du utvikle digitale medieløsninger, opplæringskonsepter og markedsmateriell rettet mot både myndigheter, behandlingsapparatet og pasienter. Målet vårt er at økt kunnskap om hjertesvikt og hensiktsmessig behandling skal komme pasientene til gode, samtidig som vi ytterligere forsterker vår markedsposisjon.

Vi ser etter deg som kan initiere og lede prosjektene, tenke utenfor boksen, profesjonalisere salgsprosessene våre og løfte markedsføringen til neste nivå.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil blant annet omfatte:
  • Lede og implementere markedsprosjekter fra idégenerering til gjennomføring, samt koordinere aktiviteter på tvers av ulike fagområder
  • Drive Multi Channel Marketing (MCM), med vekt på innovative digitale løsninger
  • Samarbeide tett med salgsteamet - og være med på kundebesøk for å sikre optimal effekt av markedstiltak i felt
Vi søker en innovativ, strukturert og målrettet person med et helsefaglig engasjement. Du brenner for digitale medier, har høyere, relevant utdanning og gjerne erfaring fra konsulentbransjen. Vi ser etter deg som liker å ta ledelsen i prosjekter, samtidig kreves det at du har gode kommunikative evner og kan involvere og samarbeide med andre på tvers av funksjoner og team.
Novartis er i kontinuerlig utvikling og står stadig overfor lansering av fremtidsrettet medisin innen flere terapiområder. Du kommer inn i en profesjonell organisasjon med godt kollegialt samhold og et motiverende arbeidsmiljø. Vi prioriterer kompetanseutvikling og kunnskapsdeling, og er stolte av å ha utviklet et av bransjens desidert sterkeste medisinskfaglige miljøer. Våre ledere bryr seg om sine ansatte, og vi vil legge forholdene til rette for både jobbtrivsel og din karrieremessige utvikling, nasjonalt og eventuelt internasjonalt om dette er ønskelig.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Anne Skinnemoen tlf. 986 30 813. Registrer din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Novartis.

Søk på stillingen:
https://express.candarine.com/campaign/url/forward/1737b0c6d247
 
Topp