Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Publiseringsløsning for nettavis

Ellers er det en del norske nettaviser som benytter joomla, selv om ikke alle er like gode.

Arbeideravisa
Stjørdals-Nytt - nettavis for Stjørdal og Værnesregionen

showcase fra joomla: Newspapers - Joomla! Community Showcase

Om du trenger en side med mange muligheter ut av boksen vil nok Joomla! være det mest aktuelle systemet, det er mange plugins og systemet er veldig robust. Når det gjelder Drupal og Wordpress er begge disse systemene mye lettere, om kommer ikke like ut av boksen.
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Veldig interessant tråd dette her. Vi har satt en ambisjon om å lansere nettavis på Altaavisen.no når vi når 5.000 som liker oss på Facebook, så jeg følger det som skrives her med argusøyne.
 
Sammen med en venninne ønsker jeg å starte en nettavis. For look og funksjonalitet er det sidene til Aller Internett eller Tek.no som ligner mest, og jeg antar de har sine egne inhouse-systemer utviklet av egne ansatte. Men hvilken løsning er stabil og solid og kommersielt tilgjengelig?

- God integrering med annonsenettverk, god kontroll på annonser (formatene planlegges på forhånd)
- RSS feed
- Facebook / +1
- Integrering med Facebook Page (Ikke sikkert dette nødvendigvis er så lurt?)
- Tidskontroll på nye saker
- Debattforum
- Artikkelkommentarer
- Kjapp respons i selve publiseringsløsningen når man legger inn artikkelen, men dette henger kanskje nært sammen med hostingen?
- Enkelt å integrere analyseverktøy som Google Analytics el. lignende

Heller veldig mot IKKE å gå for Wordpress, Joomla etc.

Av ren nysgjerrighet - hvordan gikk det med dette prosjektet?

Mvh Dan
 

Atian

Medlem
Sannsynligvis har flere av de nettsider som ble laget før både Joomla og WP var i nærheten av det de er i dag og siden de allerede har brukt svimlende summer på å få nettsiden dit den er i dag, vil de nødig bytte nå. Når det gjelder tek.no så består jo dette teamet stort sett av "nerder", så disse har nok mer enn nok kompetanse på huset til å lage noe fra scratch og få det nøyaktig slik de vil og fortsatt komme godt ut av det økonomisk.

Alle de nevnte bruker mer eller mindre halv- og helfabrikerte løsninger med tilpasninger. De har også systemer som gjør det enkelt at mange kan jobbe i samme grensesnitt, montering av bilder er enklere med klikk-og-dra rundt på elementer etc. I en kommersiell verden hvor tid (og nedlastingstid fra server) er viktig - er man villig til å bruke mange hundre tusener på back-office... Men her skiller det jo mange hundre tusener i kroner mot WP og "gratis"-løsninger.
 
Topp