Kjapp og trygg hosting for Wordpress

raindrop.no vurderes solgt

MrConn

Medlem
Hei,
Vurderer å selge domenet Raindrop.no dersom prisen er riktig.

Raindrop.no vil anntageligvis bli et ganske lukrativt domene litt frem i tid, med tanke på at Mozilla Labs for tiden driver på å utvikler en tjeneste de påstår vil bli arvtageren til e-mail slik vi kjenner den i dag, som går under navnet Raindrop.
Mozilla Labs » Raindrop

Kom med bud! :)
 

MrConn

Medlem
Mozilla vil ALDRI kunne få varemerke på et så vanlig ord som raindrop...
Men hva rettighetene på domenet anngår så har du visst rett, Sta... Dette oppdaget jeg ikke før nå, og jeg var 100% sikker på at jeg hadde rettighetene til domenet når jeg skrev de første innlegget... Registraren min (Crystone.no) opplyste meg nemmelig om at registreringen var OK, og jeg tok det som god fisk...
Rettighetene tilhører GPS PUBLISHING LIMITED, et selskap jeg overhodet ikke har tilknytning til.

Når det er sagt, så tar jeg gjerne imot tips om en ny webhost, da jeg DEFINITIVT ikke er fornøyd med min nåværende!

EDIT

Ser nå at det er forummedlemmet Sta som står som eiger av domenet raindrop.no
 
Sist redigert:

MrConn

Medlem
Som sagt så fikk jeg beskjed om at registreringen var godkjent fra min registrar (crystone.no), og tok dette som god fisk.
I kontrollpanelet mitt hos crystone så står det svart på hvitt at domeneregistreringen er OK, og at jeg vil bli fakturert for registreringen neste mnd.
Først etter at jeg ble oppmerksom på hva Sta skrev i forumet her, sjekket jeg opp whois på domenet og oppdaget at jeg likevel ikke var registrert eiger av domenet. Jeg burde nok (i etterpåklokskapens navn) sjekket opp whois på domenet før jeg la det ut for salg her på forumet, men så ikke noen grunn til dette, da jeg hadde fått beskjed om at alt var OK fra registraren min.
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
At hosten din har sendt deg en bekreftelse på at de har mottatt din egenerklæring for domenet er en ting, men det betyr ikke at domenet er registrert. Alle pleier normalt sende ut en bekreftelse på at de har mottat en egenerklæring. Saken er jo at hosten må sende denne videre til Norid, og domenet vil da ikke bli registert før Norid har gjort sitt. Var jo en kjedelig situasjon du kom opp i her.

Om du leter etter ny host anbefaler jeg deg Solidhost (min afflink). Der har jeg nå vært kunde en stund. Om du vil ha gode tjenester, kjappe og gode svar fra support og også overkommelige priser kan du jo sjekke dem ut. :)
 

MrConn

Medlem
Jeg registrerte domenet 25. okt rundt 02:00 og sendte inn egenerklæringen min lørdag 25. okt rundt 19:30... Jeg fikk beskjed mandag 26. okt rundt 09:00 om at registreringen var OK.

Edit:

Jeg fikk først melding om mottatt egenerklæring og deretter melding om at domenet var OK...
Kikket litt på Solidhost nå, og ser ikke bortifra at jeg velger disse fremover.
 
Sist redigert:

sta

Medlem
Jeg sendte bestillingen på domenet til Domeneshop fredag 23.10 ut på kvelden en gang og egenerklæringen dagen etter litt ut på ettermiddagen. Mandag den 26.10 kl. 09.03 fikk jeg bekreftelse fra Domeneshop på at domenet var registrert.

Det ser ut som om at vi har bestilt omtrent samtidig og det er sikkert litt tilfeldig om det var Crystone eller Domeneshop som fikk sendt inn bestillingen til Norid først, mandag morgen.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Helt tragisk at systemet i norge er satt opp slik det er. Burde være en mekanisme på plass som gjør at man får reservert domenet i det man registerer det, også heller at det blir frigitt innen en hvis tid, hvis ikke egenerklæringen kommer innen en gitt tid.
 

MrConn

Medlem
Ja, mest sannsynlig en tilfeldighet hvem som fikk domenet... Men det jeg reagerer på er det faktum at domenet (fremdeles!) står som OK på mine sider hos Crystone!
De burde jo med en gang sendt en mail om at domenet ikke var tilgjengelig likevel pga en annen registrering.
Og ja, jeg er helt enig med nextri, det burde absolutt være et "reserveringssystem" fra registrar til norid på f.eks 3 dager fra man faktisk la inn bestilling, slik at slike saker ikke oppsto...

Men men...
 
Topp