Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Rette en feil i Fiken

Grooo

Medlem
Hjelp!
Vi har gjort en gedigen feil som ikke har blitt oppdaget før nå, såklart rett før siste frist for innlevering...
Har tidligere hatt regnskapsfører, men gikk over til Fiken.no fra 1. januar 2015.
Vi klarte å gjøre det kunststykket å legge inn på 1.1.2015 inngående balanse som egentlig skulle vært registrert 31.12.2014.
Finner ikke ut hvordan vi kan endre dette, og da blir jo så klart tallene for 2015 veldig feil.
Noen som vet om vi kan rette opp i dette selv på noen måte?
 

Steve Cash

Medlem
Jeg har aldri brukt Fiken, men hvis det ikke er mulig å slette postene som er lagt inn feilaktig, så går det kanskje an å motpostere. Står det debet kr 10 000 i beholding på en konto som skulle ha vært 0, så må det gå an å postere samme beløp til kredit. Det er i alle fall slik en har gjort det siden tidenes morgen. Og går ikke det får du se i dokumentasjonen, eller ringe Fiken på mandag.
 

aleksabl

New Member
Hei!

Jeg jobber i Fiken. Fikk tips på supporteposten av en bruker på det forumet her at vi kanskje skulle hjelpe deg. Første råd i fremtiden er å sende oss en epost. Som regel svarer vi på en søndag også :)

Det vanlige er å legge inn inngående balanse på 1.1, ikke 31.12. Er du helt sikker på at du ønsker å legge inn IB på 31.12? Hvis du vil det må du først gå inn på Annet => Inngående balanse og velge "Annuller inngående balanse". Deretter går du på Foretak => Foretaksinnstillinger og sette "Regnskap i Fiken fra" til 31.12.2014. Deretter registrer du inngående balanse på nytt for 31.12.2014. Etter at det er gjort går du på Annet => Årsavslutning for å avslutte regnskapsåret 2014.

Om du føler at du har dårlig tid kan du prøve å søke utsettelse. For enkeltpersonforetak gjøres det her: https://www.altinn.no/no/Skjema-og-...rist-for-levering-av-selvangivelsen---naring/ . Som regel får man umiddelbart innvilget utsettelse.

Send oss gjerne epost på kontakt@fiken.no om du skulle ha noen spørsmål.


Aleksander Blomskøld
Fiken.no
 

Grooo

Medlem
Takk for svar til dere begge.
Vi tenkte å ringe i morgen tidlig, tenkte ikke tanken på at dere svarer på mail i helga.
Sender mail nå etterpå med noen flere spm og/eller ringer i morgen.
Tusen takk!
 

alterego

Medlem
Jeg jobber i Fiken. Fikk tips på supporteposten av en bruker på det forumet her at vi kanskje skulle hjelpe deg. Første råd i fremtiden er å sende oss en epost. Som regel svarer vi på en søndag også :)

Fantastisk bra service :)

Viser hvorfor det kan være en fordel å benytte små leverandører med engasjerte eiere!
 
Topp