Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Søker tekstforfatter med forståelse for SEO til å skrive tekster til vår nye webside

quicktech

Medlem
Hei,

Vi er et webutviklingsbyrå i São Paulo, Brasil som har spesialisert oss på å levere web utviklingstjenester til Norske kunder basert på outsourcing prinsippet. Vi leverer alle slags programmeringstjenester og har Norsk prosjektleder på stedet som er tilgjengelig på Norsk telefonnummer. På denne måten tenker vi at vi skal utkonkurrere liknende Indiske selskaper for eksempel, fordi vi kan tilby en helnorsk samarbeidsform samt at vi har bedre forståelse for hva Norske kunder krever, med tanke på kvalitet og deadlines.

Vi er nå ferdige med utviklingen av våre nye websider, men ønsker hjelp til å skrive selve innholdet i denne før lansering. Årsaken er først og fremst at vi ønsker profesjonelle tekster som "selger" og som ikke blir for innviklet. Vi som teknikere har en tendens til å bli veldig tekniske i våre beskrivelser / tekster og det er ikke alltid like bra når vi skal tiltrekke oss nye kunder. Et annet moment er at vi trenger noen med SEO forståelse til å skrive tekstene, slik at fokus på nøkkelord hele tiden ligger i bakhodet på personen som skriver. Vi ønsker også at personen som skal hjelpe oss med dette kommer med forslag til strukturering og sideinndeling. Vi vet veldig godt hva vi driver med og hva vi ønsker å selge, men vi trenger hjelp til å konkretisere dette i en fornuftig meny og sider med fornuftige tekster.

Vi kan gjøre opp i form av kontantbetaling, men gjerrige som vi er vil vi gjerne også gjøre en "byttehandel" om mulig. For eksempel kan vi levere x antall timer webutvikling til deg og du leverer z antall skrivetimer til oss. I og med at vi opererer på lavkost basis trenger ikke ratio være 1:1, vi har ingen problemer med å levere flere timer utvikling enn det du leverer til oss, hvis tekstene er bra. For mer innsyn og forståelse i hva vi driver med kan du besøke våre nåværende grufulle websider på Agência Goodae de Publicidade e Marketing - Marketing Digital - Otimização de Sites (det er en Norsk seksjon der).

Om dette høres interessant ut er det bare å ta kontakt på epost mb@goodae.com.
 
Topp