Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sammenlign dine annonser mot andres

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Kom over en interessant post i en ny norsk blogg (som jeg anbefaler å abonnere på).

Et av de beste foredragene under Search Engine Strategies New York var Jason Miller fra Engine Ready som fortalte om hvordan man skulle skrive gode annonser. Et av mange gode tips fra han, var et lite program som selskapet hans har laget for å hjelpe folk til å lage gode annonser, nemlig AdFlint.

AdFlint lar deg redigere annonser rett på søkeresultatsiden til Google, som du deretter kan laste opp i AdWords-kontoen din. Dette gir deg muligheten til å se annonsen du skriver på med konkurrentenes annonser rundt.

I tillegg vil du se hvordan annonsen ser ut når den kommer over søkeresultatet (med teksten på én linje i stedet for to), noe du ikke kan gjøre i det vanlige AdWords-grensesnittet eller i AdWords Editor.

Programmet er gratis, så last ned og test det ut! Kanskje kan det hjelpe deg til å skille deg bedre ut fra konkurrentene, og dermed høyne din CTR?

Virker som et interessant program jeg er overbevist om at kan gi høyere CTR om det brukes riktig. Noen som har prøvd det og vil dele sine suksesshistorier?
 
Topp