Kjapp og trygg hosting for Wordpress

.tv anyone??

på.no

New Member
Hei - min første posting...!

Jeg kjøpt en del .tv-domener i påvente av at dette TLD skal ta av. Men akkurat det synes å ta noe tid...

Så hva tror dere - er det bare .com som gjelder?? Og hva med .mobi? Hype eller hipp?

Cheers!

M
 

picxx

Well-Known Member
.com og .net + det nasjonale domenet er nok de eneste domenene som kommmer til å bli verdt noe i overkommelig fremtid.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Tror egentlig du må vente lenge på at .tv skal ta av. Det er jo ingen som kunne tenke seg firmanavn.tv ! Det gir liksom ikke helt sammenheng.

Det er derimot endel som driver med webtv i en eller annen form som benytter seg av .tv, men det begrenser jo brukergruppen endel.

.mobi ser jeg ikke poenget med engang. Hvor mange seriøse nettsider ser du ligge på et .mobi domene?
 

på.no

New Member
Hei og takk for svar

sitter vel med samme følelsen selv, men samtidig har mange tunge aktører nå .tv som ekstradomene. Og, med den integreringen som raskt og raskere vil finne sted mellom pc og tv kan muligens .tv's relevans øke på. Per i dag ser det ut til at pornoindustrien leder an her, dessverre.

Med det trykket som kommer mot mobile applikasjoner - litt tidlig å avskrive .mobi, kanskje?

Morten
 

Keanu

Geek
tv.-domener fungerer for TV-sider, men tror det er lite penger å hente på å holde på domener. com, net og så org er fortsatt kongene på haugen.

Det jeg egentlig tenkte å kommentere var .mobi-domener. Jeg tror aldri .mobi-domener blir populære, fordi jeg tror aldri vi vil få noe stort skille mellom siden spesialisert for mobiltelefon og vanlig browser. Vi ser allerede nå at mange moderne mobiler har mulighet for å rendre vanlige nettsider, og det å tro at egenutviklede mobil-sider for .mobi-domener skal ta av tror jeg er optimistisk.
Om jeg skulle ta feil og vi får se en oppblomstring av sider spesialdesigna for mobil, så tror jeg disse vil komme på m.selskap.com (evt mobi.selskap.com) istedet for selskap.mobi.
 

picxx

Well-Known Member
Keanu;22356[LIST=1 skrev:
jeg tror aldri vi vil få noe stort skille mellom siden spesialisert for mobiltelefon og vanlig browser.

Det finnes allerede tusenvis av sider (adult) som har spesialisert seg på mobiler. Bare fordi norske nordmenn har råd til den nyeste og beste mobilen betyr det langtfra at alle verdens innbyggere har råd til det det samme. Dessuten, hva er dette med at de aller fleste surferne fremdeles surfer med en gammel versjon av IE....ting tar tid keanu, men jeg er nok likevel enig med deg i at .mobi domener ikke vil få noen storhetstid. Mobilsurfere vil rett og slett vær vanlige surfere...ikke surfere som husker et .mobi domene.
 
Topp