Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Utvikle templates til Magento - tjen penger! Masse penger!

affi

Medlem
Vi jobber med å sette opp en 100% profesjonell og seriøs nettside der vi kommer til å legge opp det vi produserer mot Magento. Hovedsaklig templates og en del extensions (Payment-moduler, Affiliate-modul, etc).

Vi har allerede utviklet flere templates selv (deriblant den dere ser på Velkommen til DUFFYWEAR.com) samt en del extensions, som vi kommer til å legge ut.

Men vi kommer i tillegg til å tilby "gjeste-designere" å legge ut sine templates og extensions hos oss, der vi tar oss av annonsering, salg, betaling/utbetaling, osv. Hver enkelt gjeste-designer/utvikler får en forhåndsavtalt prosentvis del av totalprisen som fastsettes på produktet. Denne prosentandelen øker ved større salgskvantum.

Vi har allerede gjennom andre liknende tjenester svært god erfaring med høy inntjening, men det stiller høye krav til profesjonelle design/extensions.

Dersom noen er interessert i å tilby sine design kan dere ta kontakt med meg på PM eller epost royandre@gmail.com.

PS: Vi kommer kun til å basere oss på templates/extensions mot MagentoCommerce (Magento - Home - Open Source eCommerce Evolved).

Så, dersom du har mye tid til overs og ønsker å få en del lettjente penger kan du lære deg template-utvikling i Magento og lage noen utkast som vi kan diskutere om vil være aktuelle å bruke.

Magento Design Guide:
Magento - Designer's Guide to Magento - Open Source eCommerce Evolved
 

affi

Medlem
Vi kommer til å tilby hosting av Magento også ja, men foreløpig ikke med "click'n'start". Dvs det vil ta et 1-2 dager før shoppen er klar, noe de aller fleste burde takle. Men click'n'order'n'start-løsning er også på tankeplanet ja.

Her er forøvrig et GROVT utkast til hvordan tjenesten skal se ut:
Welcome to Magento Ecommerce-Extensions.com

Gjenstår mye utvikling rundt sidene fortsatt, men dere forstår tankegangen.
 

affi

Medlem
Da var Magento Ecommerce Extensions lansert!

Vi har foreløpig lagt ut to templates - som begge fungerer 100% i aller siste versjon av Magento, men det kommer flere templates fortløpende de neste ukene/månedene.

BBS-modulen er også lagt ut og kan nå kjøpes. Ettersom den i tillegg krever egen avtale med BBS og kredittkort-innløser (Elavon eller Teller) så skal jeg få lagt ut litt mer detaljert prisinfo fra dem, ettersom det er noe vi ikke har kontroll på og ikke har noe med strengt tatt. Vi kan uansett bistå ifm etablering av avtalene med BBS/Elavon om noen har behov for det. Elavon tar kort fortalt kun 2,5% pr kredittkort-transaksjon mens BBS har en fast månedskost på noen hundrelapper og en fastpris pr transaksjon. Husk at BBS støtter Netaxept! (Bankaxept på nett)

I tillegg har vi lagt opp totalt 3 Magento-hostingpakker. Alle gir full støtte for å kjøre Magento i et dedikert miljø, og denne løsningen kommer til å bli optimalisert mer og mer til Magento etterhvert som det utvikler seg.

Kun betaling med kredittkort via PayPal foreløpig, men det burde holde for de fleste :)

Målet vårt er å være nr 1 i Norge på Magento-extensions, templates og hosting - så de av dere som måtte være interessert i partnerskap/reseller eller andre former for samarbeid må bare hyle ut.

Magento Ecommerce Extensions that is :)
 
Sist redigert:

affi

Medlem
Nå har vi allerede fire ganske profesjonelle Magento-templates tilgjengelig, og flere er under utvikling. Har også begynt et samarbeid med et Magento-firma i Spania samt vi har flere som driver og utvikler Widgets for oss også (flash/javascript/xml-baserte "Featured-products", osv).

Dersom flere har lyst å tjene litt penger på å utvikle Magento-extensions/widgets/templates er det bare å ta kontakt så kan vi diskutere videre.

Oversikt over tilgjengelige templates så langt:
Professional Magento Templates
 
Sist redigert:

affi

Medlem
Nå er Affiliate-systemet klart også! Vi har foreløpig satt commission-raten på hele 25% så inntil videre har alle som vil legge opp noen affiliate-linker eller bannere store muligheter til å tjene noen slanter. Salget går ganske bra og produktene er veldig lettsolgte til alle som ønsker en profesjonell nettbutikk men som ikke orker å begynne og rote med design selv.

Ecommerce-Extensions.com Affiliate-program

Tar gjerne imot kommentarer på Affiliate-systemet også. Er samme systemet som kjører på Ladiesroom, og er utviklet av enoj her på forumet.
 
Topp