• Laster aksjedata...

Bankrenter blir ofte studert nøye, når den nye bilen eller ombygningen der hjemme skal finansieres. I stedet for å gå etter det billigste enkeltlånet, så overvei å samle alle dine lån i en bank – det betaler seg som regel.
Bankrenter bør sees som en helhet
Bankrenter Når du er på utkikk etter en, ny bank kan det ofte godt betale seg, å samle alle dine bankprodukter i en og samme bank. Det gir deg nemlig et bedre utgangspunkt, når du skal forhandle de endelige satsene for dine bankrenter på plass.
En bank ønsker naturligvis å tjene penger på deg som kunde, og har du samlet flere bankprodukter i samme bank, er banken i høyere grad sikret en god inntjening. Derfor har du også bedre mulighet for å oppnå de best mulige bankrenter på dine aktiviteter i banken. Er ditt eneste lån i banken eksempelvis et billån, så er banken nødt til å tjene forholdsvis mye på ditt billån? det er ikke andre muligheter.
Bankrenter og prissammenligningstjenest
Det er praktisk å sammenligne bankrenter rundt omkring på nettet, men i praksis vil du ofte kunne oppnå bedre bankrenter enn dem du finner i prissammenligningstjenest. Det kan du, fordi de bankrentene som sammenlignes alltid er listeprisene.
Det er feil å si at prissammenligningstjenest dermed ikke kan brukes til noe, for bevares det kan de. Bankenes listepriser kan gi deg et inntrykk av hvor den enkelte banken ligger i forhold til andre banker. Legg likevel merke til at det som regel er bankrenter for et enkelt bankprodukt, som sammenlignes og ikke? hele pakken?.
de fleste av oss er irreteklart over å skulle betale gebyr, når vi bruker våre bank, lager banklån m.v.. Likevel benytter mange banker gebyr i vid utstrekning i forbindelse med etablering av diverse banklån osv.. Når du sammenligner bankrenter, er disse gebyrene ikke alltid med, da gebyrsatsene kan avhenge av lånebeløpets størrelse.
Vær derfor på vakt, når du sjekker bankrenter, og husk nyansene i de rentesatsene du ser på skjermen. Og overvei om ikke en samling av dine banksaktiviteter vil kunne gi deg bedre bankrenter bredt betraktet, og dermed en bedre helhetsøkonomi.
BankTorvet.dk ønsker å bidra positiv til din privatøkonomi, og du er velkommen til å opprette en gratis og uforpliktende forespørsel i forbindelse med f.eks. bankskifte , banklån eller i en av de andre bankkategorier. Her gjennom kan du forhåpentligvis oppnå bedre bankrenter enn du har i dag.
Teksten du akkurat har lest er oversatt fra engelsk og kan inneholde opplysninger som ikke gjelder for norske forhold.