• Laster aksjedata...

Kredittkort-tilbud kommer i posten hver eneste dag. De alle sier at du er godkjent til å motta et kredittkort så lenge du søker etter et. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på internett og søke. Tidligere måtte du ringe inn til hvert eneste kredittkortselskap eller bank.
Dette har ført til utviklingen av elektroniske kredittkort-applikasjoner. Når du søker på nettet får du svar i løpet av minutter i stedet for å vente lang tid bare for å oppdage at du har blitt avslått av banken.
En person som har få betalingsanmerkninger bør ikke ha problemer med å få et kredittkort på nettet. Ofte vil du finne ut at kredittkortselskap som opererer på nettet har bedre priser enn andre kortselskaper. Det er viktig at du vet antall betalingsanmerkninger du har før du søker. Mange nettsteder tilbyr gratis kredittkort-anbefalinger for forbrukere. Lane.no er et slikt nettsted.
Det er viktig at du fikse eventuelle problemer som ikke ser gunstige på rapporten som skal gis til banken du låner hos. Dette kan ikke være så enkelt som det høres ut, men det er svært viktig at du tar vare på den så fort som mulig for å unngå ytterligere skade på din kredittverdighet.
Når du vet hva du ser etter kan du gå på nettet og søke om den aktuelle kredittkort. Det tar noen minutter å få svar som oftest, men du må belage deg på et par dagers ventetid når det kommer til å få det sendt i posten.
Alle kredittkortsøknader vil be om personlige opplysninger. Dette inkluderer navn, adresse, telefonnummer, personnummer, alder, inntekt og arbeidsgiver. Unnlater å gi noe av denne informasjonen vil det føre til sperring av kredittkort – eller bare et enkelt avslag.
Det er viktig at du forstår alle vilkårene for tjenesten før du søker om kredittkort. Når du har signert kontrakten er den juridisk bindende. Du kan ikke si senere at du ikke forstår vilkårene når de slår tilbake på deg.
Når du er ferdig å fylle ut søknaden, dobbeltsjekker du den og sørger for at det ikke er noen feil. Når du sender den vil du ha svar innen få minutter. De fleste selskaper vil varsle deg på skjermen, men vil noen sende et svar i posten. Hvis søknaden blir avslått vil du motta varsel på dette og grunnen til avslaget.
Når søknaden din er godkjent vil du motta kortet innen et par dager. Det blir sendt i posten og blir tilgjengelig for bruk ved aktivering.
Det er nå enklere enn noensinne å søke om et kredittkort. Når du bruker internett er svaret bare et museklikk unna. Det er ikke lenger nødvendig å vente i flere uker å få svar på di kredittkortsøknad.