• Laster aksjedata...

Luksusfellen er et program på TV3 som belyser enkelte nordmenns (u)vaner hva angår personlig økonomi. Og kredittkort er en av tingene som ofte kommer opp som stikkord når siviløkonom Hallgeir skal gå igjennom ubetalte regninger og gjeld. For det er slik at nordmenn er i en klasse for seg selv når det gjelder å benytte seg av penger de egentlig ikke innehar. Kredittkort er en måte å skaffe slike midler på.
Den gyldne regel når det kommer til kredittkort er å ikke søke om for mange. Du vil etter hvert slite med å betjene alle mulige nedbetalingsplaner, og meldinger fra inkassobyråer er kanskje ikke så langt unna. Da kan det være greit å ha ett eller to kredittkort å klare seg med slik at du i hvert fall har nogenlunde kontroll.
Vi anbefaler for øvrig å ha to stk kredittkort, i og med at det er utrolig praktisk når du skal ut og reise. Dette fordi at mange banker er ganske ustabile i ferieperiodene, noe som igjen betyr at du kan stå i fare for å ikke ha dekning på kortet når du er i utlandet. Det er et stort antall mennesker som har måttet finne merkelige metoder å finansiere deler av ferien sin på nettopp fordi banken har vært utilgjengelig.
Når det kommer til hvilke kredittkort du bør søke om, så er det egentlig ganske enkelt og greit her på Lane.no. På forsiden vår har vi til en hver tid oppdatert med det beste kredittkortet som finnes på markedet allerede. Lav rente – og ingen rente på regninger du tilbakebetaler i tide, seriøs og sikker bank i tillegg til et fint utseende på kortet. Alt dette får du ved å klikke deg inn på hovedsiden og trykke på bildet det står «Søk kredittkort her» på.
Vi er opptatt av å ta vare på våre besøkende, og vil neppe tilby lån eller kredittkort med skyhøye renter som du vil slite med. Men det er viktig at du bruker sunn fornuft og husker på at du ikke skal låne mer penger enn det du vil ha mulighet til å betale innenfor de tidsrammene som blir gitt i låneavtalen/kredittkortavtalen.