• Laster aksjedata...

Mange har forsikring på TV-en sin, noe som kan være lurt. Men her er det en kar som har et spørsmål rundt dette med forsikring på TV, og egentlig andre materielle «småting». OBS! Vi anbefaler INGEN å bedrive forsikringssvindel på noe som helst plan, da dette vil få store rettslige konsekvenser for de som blir tatt.
Spørsmål:
Hvis man mister Tv-en ned en trapp eller i bakken. Får man ny tv eller penger tilbake slik at man kan kjøpe seg en ny tv?
Jeg har en 32» biledrørs TV som jeg vil bytte til en 42» LCD…
Svar:
Husk at du får verdien TV-en din er verdt nå, du får ikke penger til en 42″ tv. I tillegg til dette så må du betale en sum som heter «egenandel». Denne er vanligvis så stor at dette ikke lønner seg i det hele tatt! Ta derfor forhåndsregler og tenk deg nøye om før du kjøper forsikring til TV-en din!
Sleng TV-en din på finn.no selg den der og kjøp deg en ny 42″ LCD hos Elkjøp, der tegner du forsikring og du får forsikring 3 år. TV-en mister aldri verdi men den beholder alltid sin opprinnelige verdi i alle 3 år. Om du mister fjernsynet i bakken om ungen din slenger en stein på den, om du mister den i havet eller noe liknende så får du en ny tv hos Elkjøp. En som tilsvarer din tv eller en som er bedre.