Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Slutten for blogspot SEO?

Frode

Medlem
Har dere mange satelittsider fra blogspot, blir det trolig litt forandringer i serpen framover.

Why does my blog redirect to a country-specific URL? - Blogger Help

Q: Will this affect search engine optimization on my blog?
A: After this change, crawlers will find Blogspot content on many different domains. Hosting duplicate content on different domains can affect search results. We are making every effort to minimize any negative consequences of hosting Blogspot content on multiple domains.
 

zapotek

Medlem
Aiai, stakkars de som tjener mye kroner på Adsense (søkemotortrafikk) på Blogspotbloggene sine idag.
 

Erlend

Medlem
Vet om noen her inne på Webforumet som har satset på Blogspot-blogger, og som rangerer godt. Disse vil nok tape en del penger når dette tar kraft.
 

picxx

Well-Known Member
Ikke noe problem.
Bare å flytte over til blogg.no :D
 

adeneo

Medlem
Kan ikke helt se problemet?

Her er det snakk om at man ønsker å videresende besøkende til en landsspesifikk side for å ha bedre kontroll, og sannsynligvis for at Google også kan dra mer nytte av CDN nettverket sitt, og det blir da slik at en blogg kan være å finne på flere adresser i bloggnettverket, og eieren av bloggnettverket skriver at "We are making every effort to minimize any negative consequences of hosting Blogspot content on multiple domains", og den eieren er Google, så er det noe som sier meg at de klarer å få til dette uten at det har noen nevneverdig seo effekt for de bloggene det dreier seg om.

Ellers ville det vel bli litt som å skyte seg selv i foten hvis Google legger om strukturen på et bloggnettverk de eier slik at brukerne rømmer fordi en viss søkemotor har nedgradert bloggene deres?
 

metallian

Medlem
Hadde flere blogspotblogger jeg brukte som "undersider"- med PR 1-2, disse gikk i null ved endringen. Har i det siste "aktivert" flere av disse i håp om en effekt ved neste PR runde.
 
Merkelig om google skulle ha problemer med at sine egen bloggtjeneste ødlegger for søkeresultater.
 
Topp