Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ønsker nytt skriveprogram - noen som vet om et?

Eva

Medlem
Synes skriveprogrammet i WP-admin er fryktelig tungt, og kunne tenke meg et litt mer brukervennlig et, eller kanskje et innstikk som har samme funksjon. Hadde engang et lite og kjekt skriveprogram (som jeg ikke husker navnet på), men har det dessverre ikke mer. Alle forslag mottas med jubel! :D
 

Eva

Medlem
Det var ikke helt det nei (programmet var eksternt), men har nå installert pluginnet - mange nyttigt her, så takk for tips. ;)

Det som er spesielt tungvint med WP sitt standardprogram er bildeinnsetting. (Ser nå at pluginnet har en sett-inn-bilde funksjon, men her kan man åpenbart ikke laste bilder opp fra PC-en). Kunne sikkert gjøre mye enklere. Kanskje det finnes et plugin som kan fixe det?
 
Sist redigert:

Eva

Medlem
Nextri, har ikke den mulighet, men skal prøve å se igjen om det er noe jeg har oversett. Skal få sett på linksene du har postet. Og likeledes på din link, TorsteinO. Takk for de.

Tonny, synes det er tungvint med bilder, at man skal igjennom flere operasjoner for å redigere et bilde. Når jeg setter inn et bilde, må jeg først velge, klikke på par valg til, og endelig er det satt inn i posten. Liker å ha en ramme rundt, da må jeg så gå inn en gang til for å fixe dette.

PS: Fant det program jeg hadde engang. Windows Live Writer. Men jo kjekkest å kunne ordne alt fra WP-admin.
 

Eva

Medlem
Ja riktig, TorsteinO. Jeg er dessverre helt grønn hva css angår, så velger å spare den tid jeg kan. Har prøvd de forskjellige forslag dere har kommet med her, men falt til slutt på pluginnet; Dean's FCKEditor 3.3.1 Supert til mitt behov. :cool:
 

picxx

Well-Known Member
Hvorfor ikke bruke en bloggeditor (f.eks. Blog Post Builder )?
Da gjør du alt uten browser, trykker last opp og vips er posten publisert.
Ang. ramme rundt bildet ville jeg gått for Torstein's forslag med css, slik at du slipper en masse unødvendig klikking (som vel var grunnen til at du opprettet denne tråden?)
 

Eva

Medlem
Takk for link til Blog post builder, picxx. Den får jeg ikke til å funke, under "Server url" har jeg både prøvd www,minblogg,no og jeg har prøvd www,minblogg,no/wp-admin, (og self. brugernavn og passord), men det funker ikke (er bare her jeg har brukt komma, for å unngå domeneshops-lenke). Er det noe helt annet jeg skal skrive?
SVAR: blogpost.H: Could not retrieve blogs from server
at blogpost.server.d.a(Unknown Source)
at blogpost.server.d.b(Unknown Source)



Vel, men jeg går for css.
Er der noen som kan være så snille og si hvor, og hvordan jeg gjør det. Skriv gjerne den eksakte kode jeg skal skrive/endre på, og i hvilken PHP-fil det skal skrives i. :eek:
 
Sist redigert:

zapotek

Medlem
Alt er enkelt når man kan det :)
En ting med den koden der er at alle bilder får ramme. Hvis du vil ha kun de i postfeltet med ramme må du angi den div`en som skal brukes.

F.eks.
.post img {border:1px #ccc solid; padding: 2px;}


Eller lag deg en klasse som heter "border".

.border {border:1px #ccc solid; padding: 2px;}

Hver gang du trenger en ramme rundt et bilde bruker du bare:

<img src="bildet.jpg" class="border"/>
 
Topp