Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av A.N.

  1. A

    Bank til mitt NUF

    Kan jeg bare bruke min private-konto? jeg har laget en egen privat konto under skandiabanken brukeren min, er det noe i veien for at jeg ikke bare kan bruke den, hvertfall sånn i første omgang?
  2. A

    Bank til mitt NUF

    Hei Har nylig opprettet et NUF og skal nå få en bank til selskapet. Noen som har erfaringer rundt dette som de har lyst til å dele? Bra eller dårlige erfaringer? Spytt ut :)
  3. A

    Skal starte netshop - dropshipping en mulighet?

    Hei. Jeg skal starte en ny nettbutikk, og lurer på om jeg kan begynne med dropshipping. Varene jeg skal selge selges på dealextreme, og de har jo som kjent gratis frakt. Varen jeg skal selge ligger på ca. 5 dollar. Lurer derfor på følgende: 1) Kan jeg som bedrift selge varen til kunde i...
  4. A

    Skal starte NUF men trenger hjelp til valg av bransje / virksomhet

    Har ikke dette litt med hva man kan utgiftsføre. Satt litt på spissen: Hvis firmaet driver innen media, kan man f.eks skrive en rapotasje som tur til tusenfryd og utgiftsføre denne. Drives firmaet innen rørlegging blir dette straks litt vanskligere?
  5. A

    Skal starte NUF men trenger hjelp til valg av bransje / virksomhet

    Takk for alle svar, men jeg syntes ikke det var noen som var så spesielt treffende for å starte nettbutikk, noe som vil være den første aktiviteten i selskapet. Kan man ha flere bransjer samtidig? Som f.eks: Underholdning, netthandel og konsulentvirksomhet.
  6. A

    Skal starte NUF men trenger hjelp til valg av bransje / virksomhet

    Har bestemt meg for å starte eget firma og skal registere et NUF hos Varjag. Men de vil at jeg skal spesifisere Virksomhet / Bransje. Problemet er at jeg har mange "små prosjekter" jeg har lyst til å utføre med firmaet. Har mange ideer i hode, og sikkert flere som kommer etterhvert. Jeg har...
Topp