Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av MOe

  1. M

    Huskeliste for søkemotoroptimalisering

    Siden jeg ikke får lov å legge aktive lenker, får de som er interessert klippe og lime; mortenweb.no/s%C3%B8kemotoroptimalisering-huskeliste
  2. M

    Hvordan kreve at en link skal åpnes i ett nytt vindu?

    Jeg testet dette med følgende kode; <a href="http://www.mortenweb.no/" target="_blank">Test1</a> og <a href="http://www.mortenweb.no/" target="new window">Test1</a> I Firefox åpnet begge i ny fane, i IE åpnet begge i nytt vindu. Det skal ikke være enkelt :-)
  3. M

    Når innlenker ikke vises i Google

    Du kan også søke rett i Yahoo med link:www.domenenavn.no, her får du en utfyllende liste uten å måtte logge deg på Google Webmasters Tools eller Yahoo Site Explorer.
  4. M

    Hjelp med Meta

    Title tag Title tag er jo veldig viktig i forhold til hva som søkes på på nett; Jeg har faktisk opplevd å ligge helt først i søkeresultatet i Google på frasen 'webdesign søkemotoroptimalisering'. Det var ikke tilsiktet, så jeg var litt overrasket når jeg så det. Siden har Title tag...
  5. M

    Huskeliste for søkemotoroptimalisering

    Ikke spam Dette var ment som et relevant tips til han som skal lage ny webside. Du vil nok se flere innlegg fra meg i fremtiden. Men jeg fant ingenting i reglene du henviser til om lenker, spam eller reklame?
  6. M

    Huskeliste for søkemotoroptimalisering

    Når du går i gang med ny webside, finnes det er oversiktlig huskeliste for søkemotoroptimalisering her *lenke fjernet*
Topp