Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av Neteffects

  1. N

    Directory og linker

    Rangering på lenker ut fra en artikkel Man kan fint få høyere rangering på artikler om man har gode linker ut til andre relevante kilder. Sikkert ikke det han kommer til å gjøre, men rett skal være rett.
  2. N

    Et møte for SEO interesserte (SEO-Pilsen)

    Kommer Jeg kommer nok.
  3. N

    Noen som driver med reisesider her?

    Jeg har 3 på beddingen. Tar bare så enormt lang tid å få fingern ut :P 2 av de er norske og minst en av de skal realiseres. Den tredje er Europeisk på et domene som jeg har hatt i en del år og som bare oser av enormt med arbeid: DIRECTORY_TITLE. :)
  4. N

    Integrering som annonsør hos Tradedoubler

    Min erfaring er at de tradisjonelle bannerannonsene gir fint lite avkastning sammenlignet med Google Adwords. Skal jobbe mer med product feeds framover, men de mangler generelt annonsører i mine nisjer.
  5. N

    Gratis lenke fra ik1.no (PR6)

    ik1.no Hvorfor lage en global katalog når det er umulig å håndtere sånne dyr? Er det ikke bedre å lage en norsk en?
  6. N

    Skuffende tall fra sesam

    Sesam er bra og kommet for å bli. De leverer bra trafikk. At de ikke leverer økonomisk som tidligere planlagt er jo komplett irrelevant for alle oss som ikke eier Schibsted-aksjer. Vi er vel bare ute etter trafikken deres?
  7. N

    en god lenke på kataloger

    En skal være veldig påpasselig på hvor stor prosent av lenkene man har som kommer fra kataloger. Google elsker å hate katalogene. For stor prosent kan medføre negativ site quality score.
  8. N

    Filtrere ut lavt betalende annonsører!

    Det klarer du ikke fordi Google rett og slett ikke opplyser dette. Det finnes script som viser hvilke destinasjoner annonsene som har fått klikk har, men noe mer en synsing basert på dette er vanskelig. Jeg har sterkt vurdert å filtrere ut annonsører jeg syns er av laver kvalitet som...
  9. N

    Hvordan bli funnet?

    Skal du rangere trenger du bra content (innhold på siden din). Google baserer seg på tekst, så begyn der før du tenker for mye på å skaffe lenker.
  10. N

    CMS til Spillside

    Du bør flytte Google Analytics trackeren til sist i koden, ellers kan siden henge veldig lenge før den loader.
Topp