Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nylig innhold av RusselSim

  1. R

    Kjøp av leilighet i Oslo

    Kan jo gjøre det du som er så smart. Så kan du få med deg "smartingen" Tonny også.
  2. R

    Kjøp av leilighet i Oslo

    Pga da har jeg noe å gå på, spesielt frem til jeg har skaffet en leieboer. Men ja helt enig med deg i at inntekt fra leieboer godt kan være 7K.
  3. R

    Kjøp av leilighet i Oslo

    Hei. Vurderer å kjøpe meg leilighet i Oslo får så å leie ut, mens jeg studerer. Har allerede et sted å bo (kostnadsfritt) så trenger vel egentlig ikke alt studielånet som jeg får. Hvor mye burde jeg regne med i rente? La oss f.eks si at jeg må betale 10K i måneden til leiligheten, jeg kan...
  4. R

    HDMI uten lyd

    Har sjekka innstillingene under HDMI Realtek nå, men likevel så kommer det ikkenoe lyd..
  5. R

    HDMI uten lyd

    Hei. Får ikke lyd via HDMien når jeg kobler pcen til tven. Bildet kommer, men ikke lyden. Har vært på Elkjøp hvor jeg kjøpte både tven og pcen. Nede hos Elkjøps så fungerte lyden på HDMI, men ikke på tven min. Lyden har fungert på tidligere pcer. Har det noe å gjøre med innstillinger på pcen?
  6. R

    Tregt Telenor nettverk

    Hei. Er dette normal hastighet for Telenor Trådløs brukere?
  7. R

    BSU investering

    Hvor vil det være best å sette 20K BSU kroner? I henhold til DineSider er det GrueSparebank som gir best rente: Bsu-renter: Alle BSU-rentene - DinSide Økonomi Men vil de f.eks også gi best rente om 2 år? Regner med å ha pengene der i hvertfall i 10 år.
  8. R

    Europark trekker penger fra kontoen min

    Nei, det er det ikke. Betalte purringa med nettbanken.
  9. R

    Europark trekker penger fra kontoen min

    Kortnummeret har blitt sperra. Har ikke bil og har derfor ikke betalt noen parkerinsbot siden forrige sommer.
  10. R

    Europark trekker penger fra kontoen min

    Har sendt et par mailer med europark og fått svar som dette: Om det er snakk om misbruk av kort så er dette noe du må ta med banken. Banken skal ta kontakt med oss ang sperring. Vi refunderer ikke beløp da det er banken som ikke har tatt totalsperring på kortet. Tapet er noe banken skal...
  11. R

    Europark trekker penger fra kontoen min

    Har ikke blitt frastjålet kortet mitt, men er mulig at noen har "skimma" chippen på Visa kortet mitt. Vurderer å opprette en ny bankonto for å hindre at det samme skjer igjen. Hvordan er det mulig å bli trukket penger selvom kortet er sperra?
  12. R

    Europark trekker penger fra kontoen min

    Hei. I løpet av den siste tiden så har Europark trukket flere summer fra kontoen min. Tilsammen utgjør summene langt over 1000kr. Har selvfølgelig sperra kortet nå og skal be banken om å kjøre en sak mot Europark angående dette. Har også kontakta Europark, men de blånekter for dette enda...
  13. R

    Fradrag i selvangivelsen

    Har pendlet frem og tilbake flere ganger i løpet av året.
  14. R

    Fradrag i selvangivelsen

    Til høsten så skal jeg begynne på BI. Dermed blir det vel 182*7*8 = 10 192kr. Hørte noe om at man ikke kan få studielån hvis man ikke skifter adresse til der man virkelig bor når man tar høyere utdanning. Kan dette stemme?
  15. R

    Fradrag i selvangivelsen

    Ble 21 år nå på nyåret. Tar 2 fag ved en skole i Oslo og jobber itillegg.
Topp