Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Markedsføringskurs/studier?

Kunne tenkt meg å lære mer om webmarkedsføring. Har jo holdt på i noen år, men føler ikke jeg har helt grepet om det enda.. En studie hadde vært fint (nettbasert), da gjerne noe man får poeng for. Ser det er en del kurs rundt omkring, og eacademy er det visst en del som ikke er helt fornøyd med.

Nettredaktor.no har jo også et kurs (Nina Furu har visst en finger med i spillet i begge de nevnte), men et kurs er jo ikke så mye verdt på papiret. Erfaringer er mye mer interessant. Jeg gidder jo ikke å betale 40K for et årskurs der man lærer seg Adwords, grunnleggende SEO og hvordan man setter opp en blogg. Akkurat det føler jeg liksom jeg får til, i alle fall sånn halvveis.. :rolleyes: Ren markedsføring, feks det som går på å markedsføre et nytt nettsted, drive trafikk osv, er det som er mest interessant. Noen som har noe å anbefale? Har jo lest meg til en del sjøl, men jeg har kanskje litt vanskelig for å sortere ut det som ikke er noe å samle på for så å sitte igjen med noe som er verdt å bruke tid på. Kanskje et kurs/studie kunne ha hjulpet for dette.

Har lest en del om den godeste Furu rundt omkring, men hvor god peiling har hun egentlig?
 

i-net

Medlem
Personlig har jeg 0 tro på at det finnes noen norske studier på dette som er verdt prisen (tid/penger). Det som er verdt å lære seg finnes alt tilgjengelig på nett gratis eller til lave priser. Eventuelle norske studier er jeg overbevist om at enten er utdaterte (nettmarkedsføring utvikler seg i et rasende tempo hele tiden), eller for grunnleggende til at det er nada å lære om man kan mye fra før. Lykke til :)
 
(Bare til oppklaring - jeg postet samme tråd 3 ganger pga feilmeldinger)

Hmmm da kan jeg jo like godt bare drite i hele greia da. :) Kanskje like greit.



Edit: Jeg får fortsatt feilmeldinger hver gang jeg prøver å poste eller lage tråd, men meldinga blir jo posta, så..
 

zapotek

Medlem
Tror et "tradisjonelt" studie innen markedsføring og/eller copywriting ville være mer matnyttig enn et rent webmarkedsføringskurs. Nettopp av de grunnene i-net nevner.
 

paal_erik

Medlem
På eHandelsdagen ble det sagt av Karl P.Lund som holdt foredrag at det kom kurs i markedsføring hos Markedshøyskolen til våren 2014. Hva dette vil inneholde etc ble det ikke sagt noe om.

Vet ikke om dette var et svar du var på jakt etter?
 

jnsn

New Member
Selv kjører jeg løpende kurs hos Internet Marketing Training Courses & Certification Market Motive
Følger ellers flere SEO, SEM og Sosiale medier marketing blogger, da markedet flytter seg raskt og nyheter kommer før man klarer å si b i alfabetet.
Jobber selv som strategisk rådgiver for flere nettbutikker i Norge og har lykkes meget godt med disse.
Nå har jeg en del tyngre verktøy enn Google Analytics for hånden som dekker et bredere spekter, men begynn med å forstå tall som kommer inn via GA.
Google har også online "kurs" på engelsk, disse er også gode å bruke.

Min anbefaling er les det du kan for så å implementere implementere implementere.. handler mye om learning by doing også.
 

annettelode

Medlem
Jeg har gått på skole hos ecademy.no med Nina Furu som lærer.Hun er flink til å prate av seg i nettsamlinger og jeg fikk mye igjen for å studere der.
 
Topp