Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Har fått PR3 uten innhold....

Stoppet

Banned
Jeg har en nettside som jeg har fått PR3 på uten å ha noe innhold på siden. Jeg har bare hatt domenet på grunn av mailadressen min. Men nå har jeg selvfølgelig lagt inn link fra denne til en annen side jeg her. Men er det noen som vet hvordan denne pageranken kommer?
 

Stoppet

Banned
Begynner å bli gammel denne tråden nå, men er det noen som vet om jeg kan bruke denne pageranken til noe nyttig? Domenet i seg selv har jo ingen mening.
 

beatngu

Member
Nei,PR har gått vekk for flere år siden.
Nå har du PA (Page Authority) som kan sammenlignes med PR som blir målt fra 0 til 100.
 

Stoppet

Banned
Hvordan finner jeg sidens PA?
 

T SL

Active Member
PA er ikke PR ... Det er en (heller dårlig) tilnærming laget av tredjepartsfirma ... Det er superduperlett å gire opp både PA, DA, TF, CF, MozRank m.fl. så de er ikke så veldig troverdige. Du kan også gire opp PR, så .. ja ...

PR lever videre, men den PR-en som du ser i diverse jalla pagerank-toolbars online blir ikke oppdatert lenger. PR er fortsatt en del av algoritmen -- sammen med en haug av andre faktorer -- men i motsetning til tidligere blir den ikke listet offentlig (siden vi "seo spammere" brukte det til å kjøpe domener for bloggnettverk).

PR avhenger kun av lenker, og ikke innhold, på samme måte som de andre overnevnte faktorene. Du har blant annet disse lenken (fra Majestic sin API), og sikkert flere som ikke er crawlet av Majestic.


http://www.lenkeguiden.no/lenke/mat-og-drikke-1861.htm
http://hjemmeside.org/forum/drupalthemes-funksjonalitet
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=48895
http://www.oboxthemes.com/forum/thread/gloss_surface/2041/norwegian-letters-does-not-show
http://www.ranksignals.com/tools/backlinks/rmeik.com
http://akvaforum.no/member.cfm?id=31680
http://www.blogglink.no/blogg-rene-munthe-eik/
http://bloggtoppen.no/index.php?page=10661
 
Topp