Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Warcraft.no

Igjen , kan det være et domene dem har betalt for tidligere men stoppet å betale for det.
Selv om man har opphavsrett til det, å stopper å betale for det, betyr jo ikke det er resservert for alltid.
 
Men om jeg har hatt det i 3 år kan dem ikke klage?

17.1 Klager innenfor dette regelverket behandles av Domeneklagenemnda, et selvstendig klageorgan som er opprettet for å gi et raskt, billig og enkelt alternativ til konfliktløsning i de mer åpenbare domenekonfliktene. For å oppfylle kravene om rask og billig behandling samtidig som rettsikkerheten ivaretas, er klageordningen begrenset til de ukompliserte domenekonfliktene, der den enkle saksbehandlingen nemnda kan foreta anses betryggende for å avgjøre resultatet. Domeneklagenemnda behandler ikke klager på selve regelverket for .no . Domeneklagenemndas mandat finnes i vedlegg M, som suppleres av nemndas saksbehandlingsregler i vedlegg N.

17.2 Norid administrerer sekretariatet for Domeneklagenemnda. Sekretariatet mottar klager og innhenter de øvrige sakspapirene i henhold til den relevante klageprosedyren. Norid gjennomfører domeneklagenemndas vedtak.

Klagetype Klager Motpart Klagefrist Klageprosedyre
A Tredjepart, Offentlige organ Abonnent 3 år Vedlegg H
 

xdex

Medlem
Klagen må være sekretariatet i hende innen klagefristen, som er 3 år etter dato for registreringen av domenet. En overføring er å regne som en sletting fulgt av en nyregistrering. Dato for overføring regnes som registreringsdato for domenet, herunder som utgangspunkt for beregning av klagefrist.
 
Topp