Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Selger 3 nettsider

Adrian.

Medlem
Is it up or down?
Navnet sier nok det meste, dette er en veldig simpel nettside hvor folk kan sjekke om et nettsted er oppe eller nede. Nettsiden er optimalisert for mobil, nettbrett og PC. Er også laget til plass hvor du kan ha reklamebanner.

Domenet og litt enkel SEO kan fort tiltrekke brukere. Bare siden 15. Desember har det vært 60 unike brukere innom siden og jeg har ikke lagt den ut noen plasser.

Installering er lett, bare last opp filene så fungerer siden. Bruker ikke MySQL.

URL: https://isitupordown.net/

BitcoinLive
Veldig pen nettside som er optimalisert for mobil, nettbrett og PC. Denne siden kjører automatisk og prisene oppdateres i bakgrunnen(via et gratis API). Har støtte for reklamebanner. Det har vært 163 unike brukere innom denne måneden.

Installering er lett, bare last opp filene så fungerer siden. Bruker ikke MySQL.

URL: https://bitcoinlive.org/

WhatPress
En side hvor man kan sjekke hvilket WordPress theme en blogg bruker. Har lagt inn litt reklame fra Envato, men du kan også ha Google AdSense eller andre.

Installering er lett, bare last opp filene så fungerer siden. Bruker ikke MySQL.

URL: https://whatpress.org/ (tast inn http://blogs.faz.net/ i søkeboksen for eksempel)

--------

Dette er typiske sider som kan dra inn noen kroner med AdSense om du legger litt tid i SEO og kanskje legger ut link noen plasser. Alle sidene er veldig simple og har ikke databaser eller slikt, så du trenger ikke kunne noe teknisk.

Pris pr. side er 500 kr. Domene og alle filer følger med.
 

picxx

Well-Known Member
Hvilke lisenser er det på scriptene du selger?
 
Topp