Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvordan får man til dette?

Trond78

New Member
Hei,

snublet over denne siden her om dagen; https://ambassadorwatches.com/order-status/

Som du ser har denne siden er navigasjons bar på venstre side og en innholds del på høyere side. Det jeg lurer på er hvordan får han til dette uten at siden loader en ny side når han trykker på link i nav. bar

Håper noen kan svare på dette om noen skjønte spm. mitt :p
 

Tarjei

Member
Her er det nok brukt react eller annet javascript bibliotekt. Men i bunn er det som Thor sier bare en toggle som viser og skjuler noe når du trykker på knappen, men de har gjort litt mer flid (på desktop). URL blir satt for hvert åpne felt, så en kan navigere fram og tilbake, men i realiteten er en på samme side hele tiden.
 

Trond78

New Member
Takk for nyttige svar!

Det dere mener er at i realiteten ligger tekesten opp på hverandre? Så med en toggle show/hide når man klikker dit man vil gjemmer den teksten bak og viser kun teksten som man har selv bestemt?

Lurer litt på åssen man setter URL for egene felt da denne siden linker til forskjellige steder på denne ene siden som om det skulle vært flere sider.
 

Tarjei

Member
Nå kjenner ikke jeg til hvordan pagebuildere virker, men hvis man kan skrive javascript i de, noe jeg innbiller meg er mulig i 2019, så skal det gå fint. Tror ikke jeg ville begynt med det dersom du ikke har noe særlig erfaring med javascript.

Anbefaler dette kurset dersom du skulle ønske å lære vanilla javascript fundamentals. Passer forøvrig også for de som ønsker seg bort fra jQuery lib.
https://www.udemy.com/share/10015YB0cbdl5QR3o=/
Dyktig "foreleser". Han er å finne med kortere\mindre kurs på YouTube også. Traversy Media.
 
Topp