Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Skader Cloudflare SEO?

Har du opplevd en drastisk nedgang i trafikk, etter at du skiftet navneservere til Cloudflare?

  • Ja

    Stemmer: 1 25,0%
  • Nei

    Stemmer: 3 75,0%

  • Totalt antall stemmer
    4

Ludde

Member
Hei, ser en drop i trafikk etter å ha skiftet over til Cloudflare. Gjelder alle sider som skiftet over. Som jeg kan lese på nett, så kan dette ha en sammenheng med hyppig skifte av IP, og at Google vil Crawle fra USA. Igjen, vil dette gjøre at Google oppfatter sida som langsom. Og morsomt nok, så har vi en nettbutikk som egentlig er myntet på UK, men ser trafikk øker fra USA . Vet ikke om dette har noen sammenheng med cloudflare - men det kan ikke være helt usannsynlig.

Et annet poeng, er at siden det er delt IP, vil dette også være en IP som spam sider har m.m.

Er det noen andre som har erfaring med Cloudflare?
 

Ludde

Member
Ok. Jeg har prøvd å skru det av, uten å skifte Nameserver (det er en mulighet for det i Cloudflare), på to av sidene.

Ja, trafikken på den ene siden gikk ned fra 5-6000 til 1500 i mnd. så det er noe galt et eller annet sted. Og på den siden er den eneste endringen cloudflare. På den andre siden har trafikken gått ned med 50-70%, fra 100-120 per dag, til 40-50 per dag. Og her er det skjedd endringer, som skifte av tema, server og på innhold. Nå som Cloudflare er skrudd av på begge sidene, er det ihvertfall belegg for å si det ene eller andre, om det skjer en endring.

Kommer med update når det er gått litt tid.
 
Sist redigert:

Reflexs

New Member
Google kommer ut med store updates for tiden, så hvis du har gjort mye blackhat så kan det være grunnen! Bare spekulerer tho
 

Ludde

Member
Absolutt ingen blackhat. Men ja, det kan godt være updates som gjør det. fordi det påvirker fra mange vinkler. Nisjen er klassifisert som YOYL - YourMoneyOrYourLife. Men sidene har eksistert i flere år.
 
Topp