Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Ønsker forslag til godt regnskapsprogram for nybegynnere

glalaksen

Medlem
Hei


Har dere forslag til et enkelt og rimelig opplegg for å føre regnskapet sitt selv. Vil gjerne ha ned disse kostnadene.

Og er det noen man må styre unna så tips gjerne om det også.
 

mra

Active Member
Fiken er greit det, benytter det selv på ett firma, men det blir fort veldig enkelt og mangler en del grunnleggende funksjoner (f.eks. er det absolutt null støtte for noe annet enn NOK). En annen irriterende ting er at hvis en kunde delvis betaler en utestående faktura, så blir hele fakturabeløpet stående som utestående i Fiken, ikke bare beløpet som gjenstår å bli betalt.

Det er også noen små, men ufattelig irriterende bugs som det virker som om de ikke tar så veldig seriøst. F.eks. har jeg for mer enn 6 måneder siden rapportert inn et problem som gjør at hvis du bruker noe annet enn "norsk tidssone" på datamaskinen din, så blir alt du gjør av datovalg i Fiken fratrukket en dag. Dvs. hvis du fører et bilag på 01.03.2015, så blir det ført med datoen 28.02.2015. Det sier seg selv at det fort gir en del ekstra arbeide på føringer i start/slutten av en mva-termin.
 

Sirena

New Member
Jeg vil gjerne slå et slag for det Excel-baserte regnskapssystemet iExcel Regnskapsbok Premium. Et medlemskap for 2015 koster bare kr. 1400, og gir den som liker å jobbe i Excel et utrolig godt regnskapsverktøy. Premium-medlemmer kan laste ned regnskapssystemet flere ganger og bruke det på mer enn ett selskap. Derfor kan det brukes til f.eks. husholdningsregnskap, prosjektregnskap, sameieregnskap uten ekstra kostnad.

Premium medlemskapet for 2015 gir deg Excel-regnskapssystemet for 2015. Skal du føre regnskap for 2014 skal du i stedet kjøpe Premium-medlemskapet for 2014.

iExcel Regnskapsbok Premium er et fullverdig regnskapsystem og håndterer selvsagt bokføring med merverdiavgift og reskontroføring, og har gode rapporter med muligheter for filtrering.

Excel er best på regnskapsføring for den som er uerfaren eller ofte gjør feil som må rettes opp. For nye virksomheter er iExcel Premium Regnskapsbok gunstig, fordi den store fleksibiliteten gjør det lett å gjøre tilpasninger etter hvert som virksomheten utvikler seg. Å legge inn bilag i dette Excel-systemet kan gjøres på mange ulike måter, blant annet Kopier - Lim inn verdier. Smart når du skal bokføre inn- og utbetalinger ut fra en Excelfil med månedens banktransaksjoner du laster ned fra nettbanken, og lignende tilfeller.

Sjekk ut video her: http://www.iexcelbooks.no/regnskappremiumvideo/

Det er mulig å registrere seg på http://www.iexcelbooks.no for å laste ned DEMO-versjon som viser systemet med rapporter for over 1100 bokførte bilag. iExcel har også en gratis variant for mikro-regnskap for den som trenger det.
 
Topp