Kjapp og trygg hosting for Wordpress

360-graders visning av butikk på nettside

spoff

New Member
Jeg skal utvikle en hjemmeside for en butikk. Butikkens eier vil at siden skal være en presentasjon av butikken, ikke en nettbutikk. Dette er en svært eksklusiv klesbutikk, med veldig fine lokaler, og han ønsker seg en 360-graders videovisning av lokalene. Jeg har sett at boligannonser av og til har 360-gradersvisning. Hva slags verktøy/utstyr er nødvendig for å få dette til? Mulig for å kjøpe/leie dette billig? Gjerne kjøpe billig på ebay f.eks. ;) Siden bildekvaliteten skal være for nettbruk, er krav til kvalitet også deretter.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Hva mener du med 360 visninger av butikken? At de skal kunne navigere rundt i butikken å bestille varer, eller bare en simpel visninger hvor kameraet står på et stativ og snurrer en runde rundt? Isåfall er det vel bare å ta kontakt med en eller annen fotograf!
 

spoff

New Member
En enkel kameravisning som snurrer rundt. Enten at man kan ta et stillfoto som er 360grader, og kan legge det til noe verktøy som du kan styre til høyre eller venstre i. Eller et videokamera, hvor du har en film, men hvor du ikke kan velge retning selv. Det første er egentlig kulest.. En fotobutikk kan sikkert hjelpe, men kunne vært kult å skaffet noe selv, for senere bruk, om det ikke koster allverden.
 
Topp