Kjapp og trygg hosting for Wordpress

5.2k besøkende + 6.2k økter = ca 0,-

HeisannHeisann

New Member
Har en nettside jeg startet for omtrent ett år siden, den har idag omtrent 2-300 unike besøkende hver dag men genererer omtrent 0,- i fortjeneste.

Har forsøkt flere sjangre reklame, blant annet mote, finans, piller, gadgets, men ingenting ser ut til å fungere... :(

Noen som har en idé om hva som kanskje kan funke på denne målgruppen?

Siden er Tatovert.no. Har googlet litt og sett at andre med slike sider også sliter med samme problem.
 
Sjekke i Google Analytics for hvilke aldersgrupper som besøker siden og hvilke interesser de har kan gjøre det enklere å tilpasse annonser.
 

ronorio

Active Member
Det du ikke sier så mye om er hvordan type nettsted dette er, hva er det primære innholdet om og hvem er målgruppen din?
 
Sist redigert:

ronorio

Active Member
Jeg skal være enig, det er litt rart du ser null respons etter å ha prøvd flere programmer. Synes siden ser bra ut.

Hvor kommer de besøkende fra? Er det organisk trafikk?
 

HeisannHeisann

New Member
Bare organisk ja, men som andre utenlandske har nevnt så virker det som om de bare vil se på bildene. Man er liksom ikke i "kjøpsmodus", så kanskje bare adsense er tingen. Prøver ut Viagra og gadgets litt til :D
 
Mycket fin och informativ sida, även om jag inte är inne på att tatuera mig. Jag ser du försöker skapa artiklar för att sälja, exempelvis klänningar, de är ju inte i grunden relaterad till ämnet, men det går ju att ändra på, klänningar som passar din tatuering, exempelvis, då bör man kanske ha koll på färger och sånt, vad vet jag. När jag är på en sådan här sida så är jag intresserad av tatueringar, inte köpa vinterjackor som en artikel var om, de känns felplacerade bland kvalitén i övrigt du har. Kategorin kult känns extremt felplacerad, jag hade plockat bort direkt, för mye trams. Håll fokus på informativ, kreativ, snygg hemsida om tatoveringar.

Jag skulle vilja ha en lista på alla tatueringsstudior i Norge, med betyg från folk som tatuerat sig där. Hur du ska tjäna pengar vet jag inte, adsense. Kanske samarbeta med en del tatuerare direkt.
 
Sist redigert:

jaswane

Member
Jeg har også en side som nå har 700-800 besøkende hver dag (organisk google trafikk, så er mer en det) men nesten ingen salg. Jeg har over 1000 klikk på affiliate lenker til forskjellige nettbutikker daglig over hele fjøla. Så langt har jeg bare via Adtraction nettverket 3104 klikk på lenker, men 43 salg. Tipper siden min ikke er "salgbar" nok, hvis dere skjønner og sikkert mye annet jeg kan justere. Hvor mange besøkende har dere per salg sånn ca? Vurderer å legge opp Adsense jeg også selv om jeg hadde håpet å slippe.
 

knippsen

Medlem
Kanskje du kan ta kontakt med et tatoveringsstudio med nettsider, og høre om de vil kjøpe en bannerannonse? De besøkende burde jo være i målgruppen.
 
Topp