Kjapp og trygg hosting for Wordpress

AdSense vs. affiliates - noen som har peil?

od1977

Medlem
Er det noen som kan si litt om hvilke erfaringer de har med AdSense sammenlignet med produkter fra affiliate networks? Da spesiellt med tanke på norske forbrukere.

Takker!

Mvh,
Oddgeir
 

od1977

Medlem
Hei,

joda, er fullt klar over det.

Should a newbie start with affiliate marketing or adsense?

Min konklusjon hittil er at med affiliates har man muligheten til å selv utforme sine annonser, noe Google ikke lar deg gjøre med sine tekstannonser med mindre du har over 1 mill besøkende i måneden. Opplever også at Google's bildeannonser ikke alltid ser like pene ut heller.

Så om man er god på design, og treffer riktig målgruppe med riktige produkter, kan man sikkert tjene langt mer med affiliates?

Eller hva sier du / dere?
 
Sist redigert:
I prinsippet kan man lage bannerannonser akkurat som man vil med affiliatelinker. Ikke alle annonsørene er like glad for at man gjør dette.

Adsense(Google) kan finne på å stenge deg ute om de finner innhold på nettstedet din ikke liker. Penger du da har oppspart vil ikke bli utbetalt.
Når det gjelder annonsene til Adsense er dette tilfeldig og du vet ikke selv hva som kommer til å bli vist.

Når det gjelder affiliate bestemmer du selv hva som skal være på dine sider. Du kan miste annonsører(programmer), men vil normalt ikke bli stengt ut fra hele affiliatenettverket.
 
Topp