Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Adultshop.no verderes solgt (for Kunde)

Enkel-IT

Medlem
Hvorfor så utålmodig? Ville ikke selge likevel?

Nei, det kom 8-10 henvendelser, noen mer konkrete en andre. Blei endel frem og tilbake, så vi brukte litt tid på dette, noe vi ikke ønsker. I tillegg hadde vi noen bud som vi avslo, men som vi senere vurderte, i samråd med kunden, å akseptere. Vi sente ut en email til aktuelle med en pris som tilsvarte høyeste bud, men ingen svar.

Vi bestemte oss for å kjøpe ut domenet selv og kreditere kunden endel av fordringen basert på tilbakemeldinger vedr. pris. Så for nå er domenet ikke for salg, men kommer det inn bud vil jo dette bli vurdert fortløpende. Vi vurderer å utvikle domenet selv og jo lengre vi er i denne prosessen jo mer uaktuelt å selge.
 

hansson

Langveisfarende
Bra domene, eneste er mulig vanskelig å finne i vrimmelen av utenlandske med samme navn når man søker og ikke oppgir stedet man søker fra. Men det er vel ikke slik mesteparten av trafikken vil komme uansett. Kanskje noen av de store aktørene er interessert, det kunne kanskje lønne seg å ta en runde med de før dere setter i gang selv.
 

Enkel-IT

Medlem
"Take it or leave it" bud på 10 000, vi kommer til å akseptere dette før helgen. Bud over dette får tilslag uten videre budgiving, tidligere budgivere og interesenter har fått email igår uten noen respons.
 
Topp