Kjapp og trygg hosting for Wordpress

AdWords - hvordan bli nr 1,2,3 på betalte søkeord

yellowb

New Member
AdWords - nr 1,2,3 på betalte søkeord

Noen som vet om det er mulig å være treff nr 1,2,3 på betalte søkeord fra samme AdWords konto?
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Betal mere.
 

kongen

kongemedlem
Å spamme "betalte annonser" i søkeresultatene er en dårlig taktikk hvis man ønsker å ha et forhold med Google, de fjernet dobbel-url fra "betalte annonser" for en grunn. Det er mange som har mistet sine Adwords-kontoer og mistet muligheten til å oprette nye ved å forsøke på "lure" taktikker.

Googles misjon er å gi sine brukere mest relevante treff ved søk, og hvis noen forsøker å sette deres søkeresultater på spill (serp eller betalte annonser), da kutter Google url og annonsør. Google tillater ingen å kødde med søkeresultatene, Google risikerer ikke sin posisjon som den beste søkemotoren ved å tillate en liten annonsør å spamme søkeresultatene...

Google gjør alt for å beholde posisjonen som den beste søkemotoren, og de har allerede kastet ut annonsører som bruker titalls millioner i året på ppc fordi de benyttet taktikker som strider mot "god brukeropplevelse" for Googles sine brukere.
 

Frode

Medlem
Litt off topic, men er de like hissige når jeg ligger på 1 og 4 plass med to Asense sider, men med 2 forskjellige kontoer? Planen var å ta 1 og 2 plass..
 

kongen

kongemedlem
Litt off topic, men er de like hissige når jeg ligger på 1 og 4 plass med to Asense sider, men med 2 forskjellige kontoer? Planen var å ta 1 og 2 plass..

Så lenge informasjonen er unik, nyttig og forskjellig så kan du ligge på flere plasser med forskjellige domener, men ta en titt på dette. Søppelsider/spam-sider vil etterhvert forsvinne av seg selv.
 
Topp