Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Alle Facebook comments sporløst forsvunnet

quicktech

Medlem
Hei,

Vi drifter en nyhetsportal med en del tusen daglige besøk, og som benytter facebook comments til å engasjere brukere i bunnen av hver artikkel.

Over natten forsvant alle kommentarene siden oppstarten, tusenvis på tusenvis på tusenvis. Dette skjedde rundt helgen som var / mandag.

Jeg har forstått det slik at facebook utviklet et nytt API for comments-systemet som ble lansert rundt midten av 2012. Det gamle ble imidlertid opprettholdt parallelt i en periode, og det kan være logisk å tenke at de nå har fjernet støtte for den gamle versjonen slik som er naturlig i all utvikling.

Så derfor forsøkte vi å oppgradere til det nye APIet. Desverre kommer ikke de gamle kommentarene tilbake, det er som å begynne på 0. Nye kommentarer etter det tidspunktet registreres og vises i kommentarfeltet, men de er ikke synlige i facebooks eget moderator verktøy for løsningen. Dvs at vi ikke lenger har kontroll på hva folk skriver eller mulighet til å luke bort usæriøse meldinger, samtidig som vi har mistet all historikk.

Jeg finner svært lite dokumentasjon på dette problemet, annet enn at dette med mangelen på moderasjon ser ut til å være en bug man er klar over. Er det noen her som har opplevd dette selv og kan kaste mer lys over hva det er som foregår, eller har noen klart å finne en løsning på dette?
 
Topp