Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Annonsér på Viral'o'Mania (200,000 brukere/mnd)

Sindre

Medlem
Hei,

Tilbyr nå, for første gang siden 2014, salg til private annonsører på Viralomania.

Ifølge tall fra Analytics har vi den siste måneden hatt 183,000 unike besøkende - måneden før var det 213,000 innom. Det er ofte mellom 20,000-30,000 innom på en dag, og siden oppdateres med nye innlegg flere ganger om dagen. Dette gir en fin eksponering i løpet av en hel måned.

I hovedsak tilbyr vi plassen ved siden av logoen, øverst på siden, som er 728x90. En god plass som på mobile enheter vises rett under logoen, før selve artikkelen.

Her er også muligheter for å tilby sponsede innlegg. Dette kan enten bety at hele innlegget er ditt (husk at det bør ha en "viral vinkling") eller at du kan få en kort tekst + link inkludert i et vanlig innlegg, 1 eller 2 ganger mellom tekst og video/bilder. Det går an å kjøpe linker i flere innlegg også.

Ta kontakt på PM ved interesse, med forslag til samarbeid. Vi vil se an litt pågangen - vil du eie bannerplassen alene i en måned vil prisen være høyere, finner vi ut at den kan deles, blir prisen gunstigere. Vi inngår ikke avtale før vi er enig om disse betingelsene.
 
Topp