Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Annonseproduksjon eller andre grafiske tjenester for kr 650 eks. mva per time

MariusB

Skaper & Idémaker
Vi har ansatt en meget dyktig grafiker som i hovedsak jobber med annonseproduksjon for våre faste kunder. Vi har imidlertid kapasitet til å gjøre grafiske tjenester for flere bedrifter, og vi opererer med priser som er særdeles konkurransedyktige. I tillegg er det høy kvalitet på det vi leverer, og vi kan gjerne levere eksempler på ting vår mann har produsert om ønskelig.

Akkurat nå opererer vi med en særdeles konkurransedyktig timespris på kr 650 eks. mva. Vi kan også diskutere fastpris på konkrete oppdrag.

Eksempler på grafiske tjenester vi kan levere:
- Annonser til print
- Annonser til nett (statiske eller bevegelige)
- Design til nettsider eller nettbutikker
- Oppsett av brosjyer, magasiner, og aviser
- Diverse! Fortell oss hva du trenger, så ordner vi det! :)

Mer informasjon om vårt selskap og kontaktinfo finnes på Media Invest AS, samt vår Facebook-side på https://www.facebook.com/MediaInvestAS :)
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Trenger du godt tilbud fra trykkeri i tillegg? Dette kan vi også ordne, da vi har samarbeid med et lokalt trykkeri i Alta som ønsker flere nasjonale kunder. :)
 

MariusB

Skaper & Idémaker
Skal få satt opp en side med en del eksempler, men vi har en del som kan sendes per e-post kjapt og greit om ønskelig. Både nettannonser, avis, magasin, og festivalhefte som vår mann har laget i senere tid.
 
Topp