Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Annonser på Bitnett i januar

Hei,

Januar blir vår første måned hvor vi har ordentlig, tilgjengelig statistikk å vise til. Vår julekampanje i desember viste til meget gode resultater for annonsør, som fikk annonseplasser til en klikkverdi på over 15 000 kroner til en tredel av prisen: 5 000 kroner.

Bitnett-nettverket er et nyhetsnettverk bestående av blogger og onlinemagasiner med hovedfokus på data og teknologi. Vi hadde i desember mellom 30 og 40 tusen unike besøkende (Google Analytics) og nesten 200 000 sidevisninger (OpenX).

Tre av våre beste annonseplasser som ble solgt til én annonsør ga i løpet av perioden 2141 klikk ifølge OpenX, noe vi - og ikke minst annonsøren selv (bør) - er meget fornøyde med.

Annonsene blir vist på Bitnett.no (portalen), våre to onlinemagasin Teknonytt.com og Betamagasinet.no, samt på Bitnett-bloggene Bitnett Mobil og Bitnett Mac. I tillegg blir to av annonsene vist på forumet vårt som i løpet av en drøy måned har nådd over 160 medlemmer.

Ved å sende en mail til meg på cn[at]bitnett.no kan jeg tilby rapporter og detaljert statistikk, hvis dette er ønskelig.

Prisene er som følger (hentet fra http://bitnett.no/annonsere):

"Felt 1

Denne annonseplassen er i følgende størrelse - 768×150 piksler

Priser

Her, og i de andre sonene er det mulig å velge mellom flere alternativer:

* 7,5 øre pr/visning
* 7 500 kroner pr/mnd for plassen uten rotering

Felt 2

Denne annonseplassen er i følgende størrelse - 180×150 piksler.

Priser

* 3 øre pr/visning
* 3 000 kroner pr/mnd for plassen uten rotering

Felt 3

Denne annonseplassen er i følgende størrelse - 125×125 piksler.

Priser

* 2 øre pr/visning
* 1 500 kroner pr/mnd for plassen uten rotering

Felt 4

Denne annonseplassen er i følgende størrelse - 300×250 piksler.

Standardpriser

* 5 øre pr/visning.
* 4 000 kroner pr/mnd for plassen uten rotering.
* 1 000 kroner pr/mnd for plassen i rotering med fire andre annonser.

Hvis dette skulle være av interesse for deg, tar du kontakt med Robert Sørensen på følgende e-postadresse: robert[at]bitnett.no.
sone 5

Følgende annonse er en av våre mest populære - 468×400 piksler:

Standardpriser

* 6 øre pr/visning
* 6 000 kroner for plassen uten rotering"

Disse prisene er veiledende. Send oss en mail på cn[at]bitnett.no (evt. vår annonsesjef Robert Sørensen på robert[at]bitnett.no) for spørsmål eller forhandling. Merk at annonsene ovenfor kan avvike fra den faktiske salgsprisen. Vi forhandler fram en pris begge parter er fornøyde med per mail.

Se vår infoseksjon på våre nettsider: Om Bitnett | Bitnett.no.

Med vennlig hilsen Christofer Nygård,
Ansvarlig redaktør i Bitnett-nettverket.
 

raakanin

Medlem
I de nærmeste to til tre ukene så vil vi jobbe for å få på plass nye annonsører i Bitnett-nettverket, men i perioden mens vi jobber mot dette så ønsker vi selvfølgelig å fylle opp mest mulig av plassene med annonser.

Og akkurat her kommer du inn i bildet - kom med bud på hva du kunne tenkt deg å betale for annonsering i Bitnett i den neste måneden. Dette vil si at vi er åpen for tilbud, så lenge begge parter kan leve med det.

Send PM eller epost til Robert@bitnett.no for å diskutere dette videre.

PS! Den største annonseplassen vår, 768x150 over header, en annonseplass om fikk over 2200 klikk i løpet av 40 dager i forrige kampanje, har en minimumspris på 500 kroner i uken.
 
Topp