Annonsering på Agurkposten: Mange muligheter annonsemuligheter! Flere formater!

En tråd i 'Annonsering' startet av peterandrej, 31 Jan 2008.

 1. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Siden pixx satser på å bli den neste JohnChow gjennom sin norske plug-ins får nesten jeg satse på å bli den neste Shoemoney. Her er de annonseringsmulighetene jeg har rablet sammen på AG:

  Priser på annonsering pr 1. februar 2008:
  Bannere:

  120×120px banner i høyre sidebar på alle sider unntatt på galleriet:
  kr 100 pluss mva pr måned

  Plasser tilgjengelig: 5/8

  120×60px banner i høyre sidebar på alle sider unntatt på galleriet:
  kr 80 pluss mva pr måned

  Plasser tilgjengelig: 8/8

  —–
  Tekstlinker:

  I høyre sidebar under “linker” på alle sider unntatt på galleriet:
  kr 60 pluss mva pr måned

  Plasser tilgjengelig: 10/10

  ——
  Linker inne i poster:

  Linker inne i poster som allerede er skrevet:
  Pris: kr 50 pr ord pr måned pluss mva

  Du kan også kjøpe fast plass nederst i for eksempel de 10 neste postene. Disse linkene vil bli plassert nederst på postene, og vil bli merket med frasen “Denne glimrende artikkelen ble sponset av..”. Det er plass til 3 slike annonsører samtidig, så her er det først til mølla prinsippet som gjelder!

  Priser:

  10 neste poster: kr 200 pluss mva
  20 neste poster: kr 350 pluss mva
  30 neste poster: kr 500 pluss mva
  40 neste poster: kr 650 pluss mva
  50 neste poster: kr 800 pluss mva

  En av fordelene med denne annonseringsformen er at din link kommer i content-området på siden som gjør at leserne ser linken din, samt at den også dukker opp i feeden.

  Plasser tilgjengelig: 3/3

  ——
  Betalte poster:

  Hvis du ønsker å virkelig slå på stortromma kan Agurkposten skrive en hel post bare for deg og ditt produkt. En ReviewMe, altså at Agurkposten anmelder ditt produkt. Og vi er ærlige. Det vil si at du ikke får diktere hva vi skriver. Vi skriver det vi mener, basta. Vi er likevel ikke usaklige. Vi er bare ærlige. Hvis produktet ditt er dårlig, vil vi skrive akkurat det, men samtidig gi deg forslag til hvordan du kan forbedre det. Hvis produktet ditt er dødsbra vil vi hylle det.

  Pris: kr 500 pluss mva

  ------

  Og så brødteksten da selvsagt:

  En annonse på Agurkposten er slett ikke dumt. Leserne er selvsagt veldig mange, veldig smarte og veldig kjøpesterke. Voksne mennesker i harmoni med seg selv. Tallenes tale er imidlertid noe uklare i og med at Agurkposten fortsatt er en ganske ny ressurs på nettet. Besøket varierer fra 2000 unike til 200 unike besøkende daglig. Antallet RSS abonnenter er for tiden ca 30, ifølge Feedburner, men tallet stiger med ca 3-4 daglig.

  Agurkposten ble nylig partner i ItPros Technett-nettverk, som er norges største nettverk for nettsider som står utenfor de store gutta (VG, Tv2, Aller, etc), og forventer en massiv vekst over de neste seks månedene. Alle nettsider i dette nettverket er nemlig godt besøkte og har høy pagerank. Framtiden er altså meget lys, og du kan følge med på lasset gjennom en annonseringspakke på Agurkposten.

  Du er velkommen til å sy sammen en pakke hvis du ønsker det, eller vi kan hjelpe deg. Et banner i tilknytning til en tekstlink inne i en post kan passe for noen, og 2 stk bannere kan passe for andre. Vi hjelper deg med å fylle de behovene du har, og er åpen for forslag hvis du ønsker å profilere deg andre steder enn de som vi har oppgitt under.

  ------


  Ta kontakt på:
  post@peterandrejensen.no

  Jeg tar betaling gjennom Paypal eller bankoverføring.
   
 2. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Kan også tilby 180px x 150px banner helt til høyre på siden.
  Banner vil vises på alle sider utenom på galleriet.

  Pris: 180 pluss mva pr måned, dvs 225,- totalt inkludert mva.
  Plasser tilgjengelig: 4

  Forøvrig: I dag, dvs mandag 4.februar, har siden hatt 536 unike brukere og 1295 sidevisninger. Slett ikke verst for en ny side.
   

Del denne siden