Axo Finans Partnerprogram

En tråd i 'Affiliate-programmer' startet av Peter Magnusson, 2 Feb 2018.

?

Vad tycker ni om att nätverken fått en konkurrent?

 1. Bra

  2 stemme(r)
  40,0%
 2. Dåligt

  3 stemme(r)
  60,0%
 1. Peter Magnusson

  Peter Magnusson New Member

  Innlegg:
  1
  Kjenner dere til dette nye affiliate programmet? Jeg har registrert meg og begynt å kjøre det, tidligere gikk jeg via nettverkene.

  Virker som om Axo Finans er første finansagent som lanserer sitt eget affiliate program. Det betyr at vi som er affiliates slipper å gå via nettverkene, som igjen betyr at vi slipper å betale penger av vår lomme for å dekke cut’en som nettverkene skal ha.

  Via det nye affiliate programmet får jeg samme overblikk som jeg får hos nettverkene, men jeg får mer betalt. I tillegg får jeg en tettere knytning til Axo Finans og tjenesten jeg markedsfører for de.

  Hva mener dere om at nettverkene nå har fått en konkurrent? Jeg synes det er oppfriskende!

  https://www.axofinans.se/om/partnerprogram
  https://www.axofinans.no/om/partnerprogram

  /Peter
   

  Vedlagte filer:

  BEN liker dette.
 2. Bjrl Medlem

  Innlegg:
  816
  Jeg syns det er en stor fordel å bruke nettverkene. Det forenkler hverdagen, og det sørger for at det er en tredjepart som kontrollerer at klikk, sporinger og provisjoner fungerer.
   
 3. Johan Julius Arntsen New Member

  Innlegg:
  1
  Axo Finans bruker en sikker tredjepart som ligger bak deres affiliateprogrammer. Verktøyet de bruker er Hasoffers, et av verdens mest brukte. I tillegg er Axo Finans en av Skandinavias største brokers, de har et godt omdømme, også blant tilknyttede nettverk. Jeg har samarbeidet med dem siden slutten av 2017 i både Norge og Sverige og er selv registrert på deres tilknyttede program. Har aldri hatt statistikk eller betalingsproblemer, rapporten er riktig hver måned.
   
 4. BEN New Member

  Innlegg:
  10
  Ja, Vi er første finansagent som har lansert vårt affiliate program, da slipper affiliates å gå via nettverkene. Grunnet til det er at vi har mulighet for å tilby direkte offers til våres affiliate partnere i høyere grad uten at dere må betale pengene av deres lomme for en cut. :)

  Vi jobber i flere kommisjon modell som dere kan velge på.

  Ta kontakt med meg via PM eller epost bek@axofinans.no !

  Registre deg hos oss : https://www.axogroup.com/affiliate-program/
   
 5. knippsen

  knippsen Medlem

  Innlegg:
  456
  Gjetter at de to innleggene fra 2018 her er reklame fra folk som jobber i AXO...Neppe noen som registrerer seg for å skrive kun ett innlegg om dette og aldri skrive noe mer..Lol.
   
 6. BEN New Member

  Innlegg:
  10
  Jeg er her for å svare noe spørsmål til de som vil gjerne å vite mer om vårt affiliate program. :)

   

Del denne siden